Mishke Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 najavljujem ekipu pyh iz nisha, uplacujemo posle prvog Quote ~~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 najavljujem ekipu pyh iz nisha, uplacujemo posle prvog ... Asteroida koji udari u zemlju ? :D Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKYNHO Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 (edited) ... Asteroida koji udari u zemlju ? :D Sta pricas janko ubio te bog dabogda :D Edited April 27, 2011 by DUKYNHO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPJK4ce Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 au turnir ce biti katastrofa dobar . GL pero & HF Quote Verujem u kes, zato molim se u banci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 katastrofa dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mishke Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 ... Asteroida koji udari u zemlju ? :D E? :D Quote ~~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPJK4ce Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 proto hahahahah ma neki nasi izrazi Quote Verujem u kes, zato molim se u banci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 (edited) Pero, imas sliku uplatnice na PM :) /edit Ajde ljudi uplacujte pa da se pucamo :D Edited April 29, 2011 by b2e.k1De/1/ <3 Marija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peraskeo Posted April 30, 2011 Author Report Share Posted April 30, 2011 Upravo sam zavrsio sa cenama artikala koji ce biti na popustu mozete pogledati - Vikend Akcija Bice verovatno jos par artikla, ali to tek posle praznika. I ajde uplate tamo posle praznika, da bi sto pre izbacio grupe i satnice, kako bi se svi lakse organizovali :) Quote virtualForce Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 de si stavio ovog grbavog auu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peraskeo Posted May 1, 2011 Author Report Share Posted May 1, 2011 de si stavio ovog grbavog auu Svi cemo mi ovako grbavi da idemo niz ulicu Quote virtualForce Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 (edited) dps.matrix dolazi, danas uplaceno Edited May 4, 2011 by sewAypecikaka Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheUndYinG Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 perooo ce li budu te 16 ekipe...palo interesovanje a deda josh aktivan?1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peraskeo Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 perooo ce li budu te 16 ekipe...palo interesovanje a deda josh aktivan?1 12kom. sigurnih sutra treba mi jave neka decica iz Jag. dal ce da skupe novci, aaaaa deda mraz ^_^ reko javice mi veceras, nema ga jos :) sad cu ga smsmsms Ae momci, jos 4 slotica, pa da bude full :) sutra zatvaramo berzu. Quote virtualForce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Grupeeee :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLazic Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 verovatno ce sutra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKYNHO Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 MA AJMO NEWAVE :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peraskeo Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 (edited) WINWIN GAMING FESTIVAL GRUPA A. 1. urbanExpirience 2. BETONcm 3. cuprija MIX GRUPA B. 1. neWave 2. iNation 3. pyh GRUPA C. 1. BGDonLINE mix 2. myRevenge 3. b2e GRUPA D. 1. DPS 2. VM 3. clickerz RASPORED IGRANJA Ako se budu jos neke ekipe naknadno prijavile, ubacicemo u neku grupu Srecno svima, i vidimo se u subotu 1. kolo A1 v A2 2. kolo A1 v A3 3. kolo A2 v A3 itd :) Edited May 6, 2011 by peraskeo Quote virtualForce Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Standardno pitanje, postoji li mogucnosti da bude online hltv? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peraskeo Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 (edited) Standardno pitanje, postoji li mogucnosti da bude online hltv? :) Standardan odgovor, zavisi od provajdera :) sutra ce doci momci kad se sve montira, imacu odgovor sutra uvece 101% tacan I samo mala napomena jos jednom: Od opreme za racunarima imacete jedino tastature, mi cemo imati nasu opremu, mozda jos neki par necega vise, molio bih Vas da svako ponese svoju, za sve informacije WINWIN <- ako nekoga nesto zanima, mislim da sam tamo sve naveo Edited May 6, 2011 by peraskeo Quote virtualForce Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheUndYinG Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Kakva bruka, od opreme samo tastature?! Shta je ovo lan party ili gejming festival? Shta cemo mi sad koji dolazimo tamo da se proshetamo i ne zhelimo da nosimo svoj monitor, misha, tastaturu, lan kabal, procesor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peraskeo Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 Kakva bruka, od opreme samo tastature?! Shta je ovo lan party ili gejming festival? Shta cemo mi sad koji dolazimo tamo da se proshetamo i ne zhelimo da nosimo svoj monitor, misha, tastaturu, lan kabal, procesor... Cwele volim i ja tebe, razmislicu dal cu da te stavim na patos ili u kadu da spavas Quote virtualForce Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLazic Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 ostaje da se igra subota-nedelja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 ostaje da se igra subota-nedelja? I koje se mape igraju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheUndYinG Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 (edited) Kada, patos sve odgovara... @kids igra se subota i nedelja, lepo pishe kao i mape ubacice pera i de_prodigy! /edit n0net osvaja kontam da dechkic kida u lanu el nema net! pero el rade akva parkovi i koliko je ulaz hvalapoz Edited May 6, 2011 by TheUndYinG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts