djidja95 Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 a sta kao 1 mesto ostalo ako se odazovu sve pozvane ekipe :)) @roki da jedes,da jedes ... :DD pojescu se sto ste nam uzeli onaj prosli turnir u JGD kad si ti doso :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roknic Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 a sta kao 1 mesto ostalo ako se odazovu sve pozvane ekipe :)) @roki da jedes,da jedes ... :DD pojescu se sto ste nam uzeli onaj prosli turnir u JGD kad si ti doso :)) to sve zato sto sam ja dosao, povadio sam nas mnogo :D :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonet Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 @ djidja ne, ima samo tolko prijavljenih ekipa, ove pozvane + ko uplati igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<worm> Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 ty Corey -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarchy_b2e Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 b2e u najavi dolazi...i takodje u najavi neWave vidimo se u polufinalu...POZZZ za EEvannaaa od Vojina i Vlade..!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajke Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Najavljujem moju ekipu iz, oops ja nemam ekipu. Srecno braco jagodinci :D Quote WCG ADRIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Srecno Pero :) Kao Svajcarac, znam da ce biti tako xD Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mishke Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 jel uplatio jos neko sem lwc-a? Quote ~~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peraskeo Posted April 13, 2011 Author Report Share Posted April 13, 2011 Hvala svima na pozeletoj sreci :) Prvenstveno organizujem ovaj festival zbog sebe, jer u Jagodini nista nikada nije imalo sto se tice gaming-a, a i ovako je malo zamrlo sto se tice nekih dogadjaja pa da razdrmamo to sve A takodje zbog svih ekipa, koje zele maksimalne nagrade, postovanje satnica, hltv-a, demoa, racunara koji rade ok... Nagrade kao sto ste videli 100%, i neke robne, verovatno ce jos biti, da ne racunamo ko ce platiti sav prostor gde to traje 2 dana Satnica ako je neko prelistao dodatne informacije, videcete da kasnjenja ne bi trebalo biti, stavljen je razmak po pola sata negde i sat vremena izmedju meceva Racunari su novi iz naseg magacina (WINWIN), bice prvi put instaliran windows vece pred festival, okacicu uskoro i konfiguracije i monitore Kao sto sam i napisao bice i vikend AKCIJA GAMING OPREME, o aritklima mozete procitati OVDE, trudim se da mi nabave i microsoft misice, SS slusalice... cim dobijem neke nove informacije update-ovacu listu. Iskreno se nadam da ce ekipe ispostovati ovaj turnir i doci, kako bih ja mogo da ispostujem reci date WINWIN-u,i da nas na kraju godine ocekuje dosta veci i ozbiljniji FESTIVAL regionalnog karaktera:) Hvala svima jos jednom. Quote virtualForce Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 GOodlUck p3RIC3 smekeru!! cya there <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BunnY Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Ma ajmo ljudovi dolicite u jagodinu leeeeeee ima dusu da vam povadim na turnisu! 3:) ^_^ :DDD Quote (\_/) - This is Bunny. (O.o) - Copy Bunny into your signature to help him (> <) - on his quest for world domination. vF is the best fuck all the rest Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKYNHO Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Prijavljujem ekipu IGS za 10ak dana uplacujemo :) gl orgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 internet game solution ? =))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKYNHO Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnl Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 djidja razmislio :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D5N Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Pozdrav, Mi pravimo neki projekat na gamers.ba http://www.gamers.ba/forum/9/135388/gamers-ba-highlights-ideja-/ Ako možete da mi šaljete hltv demoe na edin16_@hotmail.com hvala unaprijed Quote Game Highlights Leader YouTube Kanal - www.youtube.com/wwwGAMERSba Kontakt: edin@klanrur.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKYNHO Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 IGS sutra uplacuje :) pucamo se :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peraskeo Posted April 21, 2011 Author Report Share Posted April 21, 2011 (edited) Dobio informaciju za racunare: ALTOS THUNDER Maticna ploca: A880G MSI 880GM-E41 VGA Procesor: AMD X3 Athlon II 445, 1.5MB 64Bit BOX Takt procesora: 3.1GHz Memorija: DDR3 4GB(2x2) Kapacitet hard diska: 1TB Grafička kartica: AMD Radeon 5670, 512MB, DDR5, DVI, HDMI, DP, 128bit Operativni Sistem: OS Windows 7 Home Premium Monitor (verovatno): Samsung 21.5" B2230N, 1920x1080(FullHD) 5ms DC70000:1 Glossy Serveri bice podigunuti na linuxu. U nagrade dodajemo igricu LOST PLANET 2, po 5x za 3. i 4. mesto Danas mi je stigao deo Steelseries opreme :) evo slickice. Tacne cene artikla u sredu verovatno, posle praznika. HINT (najvece moguce cene): fnatic podloga - 2.100din. xai - 7.150din. kinzu - 3.500din. Nemoj da ne bude 16ekipa, upucacu nekog Edited April 21, 2011 by peraskeo Quote virtualForce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadz1 Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 SOULWAX potvrdjuje , uplacujemo kroz 4-5 dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Sutra uplacujemo Pero :) b2e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonet Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Pisi Playnation uplaticemo sto pre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 da potvrdim dolazak :) pare uskoro :) Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Leleleleleee pa de moj broj xD jos mi fali i gameri da me zovu ujutru da mi nedaju da pavam :P :DDD AHAHHAHA JEEEE BIIII GAAAA, tako se namestilo ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boss_ns1 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 cu nIGGAZ Quote <------------- THE BEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobbaN Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 pero prijavi nas tamo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts