killYg0r Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 posto mi je zanimljivo da pratim taj deo. cisto da skrenem paznju da se u zadnje vreme nakotio bas veliki broj spama tamo i da vecina topika ne moze da prodje bez da neko doda nesto itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Ja licno zaista nemam naviku da nekom bez potrebe tamo odgovaram ali onaj klinac Stevan021 ili tako nesto , zar njega niko ne moze da sankcionise ??? jel samo ja primecujem da je decko blago retardiran !!! http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234918415&st=0&gopid=1711694&#entry1711694 Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 (edited) killy / kemp za moderatora (postalo je mozda cak gore nego cs podforum) Edited March 24, 2011 by Cela: Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivlaks Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Sunjalo stvarno ne znam cemu uvrede i neosnovane pretpostavke o mojem zivotnom dobu. Samo sam te pitao zasto su ti toliko bitni achievement poeni a ti si me nazvao retardiranim klincem. Trolluj nekog drugog p.s. imam 20 godina, previse sam star za tebe tako? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 eh kad se setim samo davno bi kad sam ja imao 20 godina :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts