Member Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 (edited) Uz konzolu dolazi : - Sony punjac - Slusalice nisu original sony vec neke obicne - Obicna miniUsb to Usb kabla - Adapter za m2 kartice (tako sam ja koristio, ali sam karticu ostavio za svoj mobilni) - Originalna psp kutija sa knjizicama. Potpuno ispravan, naravno ima malih tragova od nosenja, nikad mi nije ispadao, nema nikakvih ostecenja na njemu. Rekao bih perfektan. Red je da napomenem da sam ja 2. vlasnik i da do sada nisam nikad probao ni jednu umd igru zato sto za tim nisam imao potrebe, jer su mi kompletno sve igre radile preko kartice, tako da ne znam da li umd citac radi, ali verujem da je 100 % ispravan. Verzija software-a je 5.50 gen-D (Full), tj. rade narodne igre. :) Cena konzole je 100 e, sto mislim da je skroz ok cena s obzirom da je psp perfektan. Ako nekog interesuje razlog prodaje, nemam vremena da igram psp, a zelja mi je da kupim 24" monitor. PSP saljem kurirskim sluzbama na odgovornost kupca, naravno sve ce biti lepo upakovano. Par slika : http://img801.imageshack.us/g/img0008azr.jpg/ Kontakt na PM. Edited February 25, 2011 by Member Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 I dalje aktuelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Posted March 5, 2011 Author Report Share Posted March 5, 2011 Nova cena 90 e, poslednja i fiksna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 Aktuelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Dajem 70e, ozbiljan sam :) infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 Malo je 70 e jer je psp perfektan i jako malo koriscen. Za 85 bih se i razmislio, a ne zuri mi se pa kad prodam, prodam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 pa tesko da ces prodati sad po toj ceni, odma da ti kazem :) krajem godine izlazi ngp, a tada ce ovo tvoje cudo vredeti 40e max, tako da saradjuj malo sa trzistem :D Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts