Jump to content

Microsoft Reclusa

TheUndYinG

Recommended Posts

Posedujem 2kom pa prodajem ovu koja je manje korishcena drzhach za jastuche za ruke je polomljen ali lepo lezhi na tastaturi problem je samo kod podizanja tastature. Dolazi u originalnom pakovanju sa kesicom i CD-om sa driverima stanje besprekorno! poseduje multimedijalne tastere kao i 2 USB porta sa leve i desne strane

Proizvođač: Microsoft

Microsoft Reclusa Gaming tastatura "dopingovana" Razer tehnologijom objedinjuje do skora nespojivo - najnovija dostignuća Razer gaming tehnologije sa suptilnim intervencijama Microsoft hardverskog istraživačkog centra. Rezultat je neprevaziđen komfor u radu i pouzdanost trenutno bez takmaca na tržištu.

za rurovce 3999din

http://www.limundo.com/slika-2853418v900h675.jpg

Ma nije ni ova toliko izlomena samo oni mrtvi "pinovi" i to mi je na obe polomljeno ;) pa jasan je oglas ne prodaje mi se toliko :) a ko bi da je uzme mozhe na PP da se cenka i za to ima lufta...

p.s. ova je 5500nova i nije korishcena mnogo polomljena je na moje ochi rekao sam PAZI DA SE NE POLOME DRZHACHI i kvrc...kinezi...

Edited by TheUndYinG

Biss ne mogu za 1500 ili da ti poklonim ili za 3999. Predomislio sam se i ne spushtam cenu neka stoji evo vam slike pa uporedite kako izgleda kada se koristi ;) briga me koliko je x3 ili x12 ova je 5500 ja dajem popust na 4000 jer je par puta povezana i polomljeno ovo shto je i nebitno barem meni koji je ne nosim svai dan pod mishku

img2034b.th.jpgimg2033p.th.jpgimg2032qf.th.jpgimg2031r.th.jpgimg2030j.th.jpgimg2029s.th.jpg

img2028d.th.jpgimg2027y.th.jpgimg2026bu.th.jpg

img2025d.th.jpgimg2024b.th.jpgimg2023wn.th.jpgimg2022j.th.jpg

img2021yl.th.jpgimg2020f.th.jpgimg1982f.th.jpgimg1981v.th.jpg

Edited by TheUndYinG

• Create New...