TheUndYinG Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Posedujem 2kom pa prodajem ovu koja je manje korishcena drzhach za jastuche za ruke je polomljen ali lepo lezhi na tastaturi problem je samo kod podizanja tastature. Dolazi u originalnom pakovanju sa kesicom i CD-om sa driverima stanje besprekorno! poseduje multimedijalne tastere kao i 2 USB porta sa leve i desne strane Proizvođač: Microsoft Microsoft Reclusa Gaming tastatura "dopingovana" Razer tehnologijom objedinjuje do skora nespojivo - najnovija dostignuća Razer gaming tehnologije sa suptilnim intervencijama Microsoft hardverskog istraživačkog centra. Rezultat je neprevaziđen komfor u radu i pouzdanost trenutno bez takmaca na tržištu. za rurovce 3999din http://www.limundo.com/slika-2853418v900h675.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 (edited) Necu da trolujem. Ali mislim da si sa cenom malo preterao. Microsof x3 koja je mnogo bolja od ove ne kosta nova toliko. I nije polomljena xD Edited February 22, 2011 by Belgarath Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 slazem se :/ Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheUndYinG Posted February 23, 2011 Author Report Share Posted February 23, 2011 (edited) Ma nije ni ova toliko izlomena samo oni mrtvi "pinovi" i to mi je na obe polomljeno ;) pa jasan je oglas ne prodaje mi se toliko :) a ko bi da je uzme mozhe na PP da se cenka i za to ima lufta... p.s. ova je 5500nova i nije korishcena mnogo polomljena je na moje ochi rekao sam PAZI DA SE NE POLOME DRZHACHI i kvrc...kinezi... Edited February 23, 2011 by TheUndYinG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Evo ja se ovde cenjkam. Nudim 1500. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheUndYinG Posted February 25, 2011 Author Report Share Posted February 25, 2011 (edited) Biss ne mogu za 1500 ili da ti poklonim ili za 3999. Predomislio sam se i ne spushtam cenu neka stoji evo vam slike pa uporedite kako izgleda kada se koristi ;) briga me koliko je x3 ili x12 ova je 5500 ja dajem popust na 4000 jer je par puta povezana i polomljeno ovo shto je i nebitno barem meni koji je ne nosim svai dan pod mishku Edited February 25, 2011 by TheUndYinG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts