TheUndYinG Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Xbox 360 ELITE 120GB JTAG-ovan Prodajem XBOX 360ELITE 120GB JTAG-ovan u originalnoj kutiji sa svim uputstvima HD/SD kablom (znachi component/composite) Originalnim crnim joypadom (sa folijama na sebi) MFR DATE 2008-08-18 Plocha FALCON (ima HDMI izlaz, veci CPU hladnjak i heatpipe na GPU, 65nm cpu) temperatura mu je odlichna (vidi se i na slikama) DVD je fleshovan i chita pirate xbox ima foliju preko DVD-a i senzora za daljinski korishcen je ali jako malo ima sitnu pukotinu ispod vratanca za USB nastalu prilikom otvaranja konzole (vidi se na slici zalepljena je lepkom i ne primecuje se lako vratanca su takodje sredjena da se otvaraju i zatvaraju normalno) xbox nije banovan niti je isho na LIVE uz njega ide neiskorishcenih 3 meseca LIVE-a MOGUCNOST UNBANOVANJA! Dolazi sa instaliranim FreeStyle Dash-om koji se sam bootuje pri startovanju konzole u njemu imate mogucnost odredjivanja jachine cooler-a, razne teme, startovanje igrica sa HDD-a, homebrew-a i drugog, na slici je IDLE sa 70% cooler-a jer je na 100% glasan ovako super hladi a ne chuje se previshe) Freeboot 0.04 najnoviji dashboard sa kinect podrshkom (sve igre rade bez problema kao i kinect senzor), ima avatar podrshku. Xboxu je uradjena zashtita od microsoft update-a tako da nikada ne mozhete izgubiti JTAG (pojavom novog dashboarda igrica bi pitala za update ukoliko prihvatite zashtita ce onemoguciti update-ovanje i gubljenje JTAG-a zauvek :) ) Instaliran PING PATCH, mogucnost igranja preko XLINK KAI-a online. cena sa 120GB HDD-om punim igrica, DLC-a i XBLA po zhelji 359e sa 500GB HDD-om (WD u garanciji upakovan u originalno xbox hdd kucishte) 439e doplata za dodatni crni joypad NOV 40e popust za komplet 500gig + dodatni joypad! Garancija 3 meseca! Od mene imate podrshku oko JTAG smicalica JTAG omogucava da igrate igre sa HDD-a bez posedovanje CD-a, mogucnost igre sa USB HDD-a, FTP Server, sve vrste DLC-a, title updates, FULL Xbox Live Arcade Games, mnoshtvo homebrew programa, emulatori poput neo-geo i razne munje divx ftw :) zamena za razno PM Malo spammm oglasa ali nisam turio sve slike koje sam planirao EL MI LIMIT NIJE DOZVOLIO...el nemam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheUndYinG Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 (edited) Evo jeftinijih varijanti: cena sa 120GB HDD-om punim igrica, DLC-a i XBLA po zhelji 350e sa 500GB HDD-om (WD u garanciji upakovan u originalno xbox hdd kucishte) 430e doplata za dodatni crni joypad NOV 40e cena bez HDD-a ukoliko biste koristili vash usb hdd ili sl. 290e cena sa sprovedenim kablovima (SATA+moulex) za bilo koji SATA HDD koji mozhe stajati van konzole ili unutra umesto CD-roma za koj bi kablovi bili izbacheni iza da se koristi po potrebi ili pak stoji na konzoli (moj xbox nema povezan CD-rom chak nije ni fleshovan niti korishcen ali ima kablove pozadi za povezivanje CD-ROMa po potrebi s tim shto meni ne treba jer mi je multimedia na share-u a igrice kopiram preko FTP-a ili preko USB-a) mozhda i najbolja varijanta po ceni od 310e evo i slike kako su neki to reshili Edited March 1, 2011 by TheUndYinG Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheUndYinG Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 (edited) ZA ONE KOJI VOLE DISKETE Xbox 360 Jasper ARCADE FULL PACK 2 Joypada + punjiva baterija sa stalkom za punjenje, drugi joypad ima slot za AA batterije. Nije isho na B Live ima usmenu garanciju od TOMBCTW-a od decembra 2010-e (godinu dana) kada je i kupljen nov u originalnom pakovanju sa svim papirima i kablovima. MFR DATE 2009.10.09 najnoviji dash najnoviji flash. Diskete uz njega su Avatar, Dirt 2, Assassins Brohood, Pro Sucker 2010 i Ace Combat 6. Bolje slike nisam u mogucnosti da priushtim trenutno...Xbox je bez ogrebotina i malo je radio ima A/V kabel adapter papirice kesice kutiju? Cena 209eur Ozbiljan popust za ozbiljne vezhbache Edited March 11, 2011 by TheUndYinG Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheUndYinG Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 Jtag elite prodaN Jasper i diskete 199e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts