-HogaR- Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 sto nas skinuste sa spiska? rok uplate je 10 mart?! clan+ ,bio sam u prvih 12 ?! Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado-pozarevac Posted March 7, 2011 Author Report Share Posted March 7, 2011 sto nas skinuste sa spiska? rok uplate je 10 mart?! clan+ ,bio sam u prvih 12 ?! pa rece vas na forumu da necete da igrate :)) zatooo :)) ali prvih 12 kojih uplate igraju tako da imate vremena <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorpop Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 (edited) sto nas skinuste sa spiska? rok uplate je 10 mart?! clan+ ,bio sam u prvih 12 ?! Kao sto kaze Tornado :)) HogaR GAS u banku da uplatite i dodjite ima dosta klinaca koji bi Voleli da te upoznaju i da gledaju Clan+ :)))) ;) Edited March 7, 2011 by TheBoSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulee Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 pucamo se gari :)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fp-k Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 koja je situacija sa prijavljenim koliko sta kako :) Da li ima mesta za FP ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dALTONk Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 koja je situacija sa prijavljenim koliko sta kako :) Da li ima mesta za FP ? :) nema -.- =DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fp-k Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 pickeeeeeee :)) heheheheheh mi uplatimo i upadamo :) kaman ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado-pozarevac Posted March 7, 2011 Author Report Share Posted March 7, 2011 tako je prve 12 ekipa koje uplate igraju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dALTONk Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 pickeeeeeee :)) heheheheheh mi uplatimo i upadamo :) kaman ! :) ccc, ae dobro, igracemo mi nuke opet ;) =DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fp-k Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 ^^ ok videcemo za uplatu ovih dana samo da vidim sa mojima :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado-pozarevac Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 ^^ ok videcemo za uplatu ovih dana samo da vidim sa mojima :* ok :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djokic Marko Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Nije mi jasno sto uopste dolaze ljudi na turnir kad ja osvajam ?! :$ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Nije mi jasno sto uopste dolaze ljudi na turnir kad ja osvajam ?! :$ :D +1, sad svi otkazuju ucesce ! Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado-pozarevac Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 Nije mi jasno sto uopste dolaze ljudi na turnir kad ja osvajam ?! :$ :D decko tebi cemo naci neku travu pored pa ti tamo igraj cs <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Kako mi se dolazi na ovaj turnir, nmg nikako mix neki da sakupim, otisli mi svi negde :DD :(( Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado-pozarevac Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 Kako mi se dolazi na ovaj turnir, nmg nikako mix neki da sakupim, otisli mi svi negde :DD :(( pa bre dodji da gledas u najgorem slucaju :)) ali imas jos vreme :D da skupis ekipu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Mozda sakupim sa ngageom :D Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 bice show ako se ne budu postovale satnice, posto je 12 ekipa u katakombi sada igralo na 20 kompova i opet se igralo do 6-7 ujutro :S a ne ovo na 10 kompova :) Nadam se da ce biti ok sve. FP uplacuje danas :) Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
7eLeveN Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 NAPOMENA: - KASNJENJE SE NE TOLERISE (na svakih 5 minuta kasnjenja ekipi se oduzima 3 rounde) - SVAKA EKIPA JE OBAVEZNA DA DODJE POLA SATA PRE SVOG MECA Ko kasni taj gubi runde i poz cao, sto bi nas 20 cekalo nekog ko ne moze da se organizuje i da dodje kad treba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado-pozarevac Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 NAPOMENA: - KASNJENJE SE NE TOLERISE (na svakih 5 minuta kasnjenja ekipi se oduzima 3 rounde) - SVAKA EKIPA JE OBAVEZNA DA DODJE POLA SATA PRE SVOG MECA Ko kasni taj gubi runde i poz cao, sto bi nas 20 cekalo nekog ko ne moze da se organizuje i da dodje kad treba... kako je lud ovaj cupavi <3 jbt :D :D hahaha ZNACI STVARNO NEMA KASNJENJA I OBAVEZNI STE DA DODJETE POLA SATA PRE POCETKA MECA JER AKO NE IDE PO PLANU TURNIR IMA DA TRAJE DO SUTRADAN UVECE :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomozA.eZ Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 eXtremeZone ne moze da dodje na turnir zbog turnira u kgb-u i prve lige, da javimo bar na vreme... Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado-pozarevac Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 eXtremeZone ne moze da dodje na turnir zbog turnira u kgb-u i prve lige, da javimo bar na vreme... Poz pozzzz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Da li ste ograniceni prostorom, pa iz tog razloga ne mozete da ubacite jos dva kompa u cilju odigravanja dva meca istovremeno ? Offtopic , trenutno se osecam kao matorac , sto verovatno za mnoge od vas jesam , ali u moje vreme turniri su se pravili kao promocija igraonice, otkinuti 20k od uplata je po mom misljenju nekorektno. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djokic Marko Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Da li ste ograniceni prostorom, pa iz tog razloga ne mozete da ubacite jos dva kompa u cilju odigravanja dva meca istovremeno ? Offtopic , trenutno se osecam kao matorac , sto verovatno za mnoge od vas jesam , ali u moje vreme turniri su se pravili kao promocija igraonice, otkinuti 20k od uplata je po mom misljenju nekorektno. Ne znam sta je tebi uopste bitno koliko ce otkinuti od uplate ?! Njihov turnir pa nek rade sta hoce. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts