Bjeka Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Da li se ovi ljudi zezaju ili su ovo fake accounti ili... u sta se pretvorio ovaj forum? :D Nikad zanimljiviji nije bio hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7eLeveN Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Ujutru uz kafu citam rur, ebes novine ovo je 2x bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonet Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 (edited) Nista niste uradili ako se ne iznabadate kvalitetno. Hahaha +1 Sine protiv vas smo igrali u mix-u u 1/4 finala... HeaDCrusheR nije bio tu nije igrao i nije jos 1 igrao sto igra sa nama... Secam se NE da ste to pricali.. ja cuo nista nisam.. Al srescemo se o5... Pa cemo pricati.. ;) Ok Edited February 26, 2011 by N0net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRsaaa Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 @head ali nema svrhe da ovde uopste bilo sta pricate o tome, ako nesto imate resite uzivo i to je to.. bice mi drago da gledam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djokic Marko Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Ujutru uz kafu citam rur, ebes novine ovo je 2x bolje... Idi brisi tamo decake koji su pijani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mTa Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Sine protiv vas smo igrali u mix-u u 1/4 finala... HeaDCrusheR nije bio tu nije igrao i nije jos 1 igrao sto igra sa nama... Secam se NE da ste to pricali.. ja cuo nista nisam.. Al srescemo se o5... Pa cemo pricati.. ;) okej tata ^^ videcemo se ;) ... samo ne vidim cemu svrha internet huliganisanja kad cemo se kad tad videti na nekom turniru a ti mracis nemca sto te obrsisao sa steama ahhahaha....ccc Ujutru uz kafu citam rur, ebes novine ovo je 2x bolje... ahhahahahaha +1 @head ali nema svrhe da ovde uopste bilo sta pricate o tome, ako nesto imate resite uzivo i to je to.. bice mi drago da gledam :D +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReccoN* Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 da da naravno... a za tvoju inf nije mene izbrisao... :S Quote Nasa pobeda je uzrok vaseg poraza !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djokic Marko Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Ovaj topic su napravili za turnir a ne za raspravu. Nadjite sebi neko bolje mesto za to. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReccoN* Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Ovaj topic su napravili za turnir a ne za raspravu. Nadjite sebi neko bolje mesto za to. :) u pravu si... the end.. Quote Nasa pobeda je uzrok vaseg poraza !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeDooM Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Budale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bekilla Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Ljudi lakshe sa Mitom dechko ima svega 56kg sa sve krevetom,jorgan ne rachunajte haahahahahaahahah!!!!Ae shto se tiche ovih postova da ne smaram vishe, U LAZAREVCU KAD SMO OPEGLALI 2 EKIPE momci nisu znali kako da se osvete dadoshe nam najachu ekipu u 1\4 finalu,nema veze neka bude da je sve kao regularno ali nije,shto se tiche Palanke tu tek nemam rechi, DA SBC I IMBAZ budu ekipe u istoj grupi,a da ne budu nosioci vec da bude nosioc neka tamo ekipa koja nije ni N od nosioca,to su stvarno teshke stvari i prevelika nameshtanja.Ovaj turnir ce da uspe jer ima mnogo dobrih ljudi u pozarevcu,i u to sam se lichno uverio.I za Kragujevac takodje potvrdjujem da nije bilo jache organizacije,e sad shto ovde vecina ljudi samo mlati praznu slamu,nema kuche za shta da ih ujede a kamoli da dodju do grada gde je turnir,to pitanje ostavicemo nauchnicima. I glasajte sa SPS ove godine nemojte da budete bezobrazni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mali Stuvpa Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Ljudi lakshe sa Mitom dechko ima svega 56kg sa sve krevetom,jorgan ne rachunajte haahahahahaahahah!!!!Ae shto se tiche ovih postova da ne smaram vishe, U LAZAREVCU KAD SMO OPEGLALI 2 EKIPE momci nisu znali kako da se osvete dadoshe nam najachu ekipu u 1\4 finalu,nema veze neka bude da je sve kao regularno ali nije,shto se tiche Palanke tu tek nemam rechi, DA SBC I IMBAZ budu ekipe u istoj grupi,a da ne budu nosioci vec da bude nosioc neka tamo ekipa koja nije ni N od nosioca,to su stvarno teshke stvari i prevelika nameshtanja.Ovaj turnir ce da uspe jer ima mnogo dobrih ljudi u pozarevcu,i u to sam se lichno uverio.I za Kragujevac takodje potvrdjujem da nije bilo jache organizacije,e sad shto ovde vecina ljudi samo mlati praznu slamu,nema kuche za shta da ih ujede a kamoli da dodju do grada gde je turnir,to pitanje ostavicemo nauchnicima. I glasajte sa SPS ove godine nemojte da budete bezobrazni! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH pa ti si kralj HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Bekilalalal :D U Topoli : ,, Izbusio sam ih na midu cim oni mene buse, znaci da su se iznervirali " HAHAHAHha objasnio ! :) Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiddo Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 nMC,posto ne smes da me prihvatis na steamu da ti kazem par reci, videcemo se u pozarevcu pa ces mi reci sve sto imas u lice ;) ocu ja da se bijem al vas 2 vs mene 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 brate clan+ nije u mogucnosti da dodje jbg.... glhf Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado-pozarevac Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 (edited) brate clan+ nije u mogucnosti da dodje jbg.... glhf jbg momci steta <3 :* :( Edited March 1, 2011 by Tornado88 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dALTONk Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 pisi GAMETECH, dolazimo 100% ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado-pozarevac Posted March 2, 2011 Author Report Share Posted March 2, 2011 pisi GAMETECH, dolazimo 100% ;) Vazi vidimo se :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado-pozarevac Posted March 2, 2011 Author Report Share Posted March 2, 2011 POSTAVLJEN JE NOV BR. ZIRO RACUNA ZAMOLICU SVE OSTALE EKIPE KOJE NISU UPLATILI DA POZURE SA UPLATAMA KAKO BI DOBILI 12 UCESNIKA I NAPRAVILI GRUPE :)))) UNAPRED HVALA MOMCI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dALTONk Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 gametech uplacuje u nedelju, pucamo se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorpop Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 gametech uplacuje u nedelju, pucamo se :) Okee :) pucamo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AD1- Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 gl sa turom i neka KDS osvoji.. nismo u situaciji da dodjemo toliko.. poz and GL KDS :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado-pozarevac Posted March 5, 2011 Author Report Share Posted March 5, 2011 gl sa turom i neka KDS osvoji.. nismo u situaciji da dodjemo toliko.. poz and GL KDS :) steta sto ne dolazite :( hvala :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yorda Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Sine protiv vas smo igrali u mix-u u 1/4 finala... HeaDCrusheR nije bio tu nije igrao i nije jos 1 igrao sto igra sa nama... Secam se NE da ste to pricali.. ja cuo nista nisam.. Al srescemo se o5... Pa cemo pricati.. ;) A koliko ima godina taj HeAdCRu$HHHeR^ ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorpop Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 POSTAVLJEN JE NOV BR. ZIRO RACUNA ZAMOLICU SVE OSTALE EKIPE KOJE NISU UPLATILI DA POZURE SA UPLATAMA KAKO BI DOBILI 12 UCESNIKA I NAPRAVILI GRUPE :)))) UNAPRED HVALA MOMCI Bravo Tornado :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts