x - Files[kassad] Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 ja nemam nista sa ovim , ovaj gore je pajser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Ovako ilija jeste 50 hiljada ostaje recimo nek je tako -Ogromne ploce koje dele prostoriju na 4 dela to je oko 12-15 hiljada? -2 coveka koja su tehnicka podrska ... - Movie koji ce da se uradi nakon tura - ovo - ono ... veruj mi mozda bude plusa ali tesko .. jer tolko stvari treba da se uzme i sredi i sve to... al ne mogu da ti pricam o nekim drugim stvarima koje su privatne i zna par ljudi .. pa gde ti je obraz :D gl sa turom savet,stavite 10k druga,5k treca i cao... Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Ma Dzigi, samo da ti ne kasni kao prosli put i sve je ok :) Inace ja ako ne sakupim moje dolazim sa MIX ekipom, gl jos jednom ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dZiGGy Posted February 10, 2011 Author Report Share Posted February 10, 2011 Ma Dzigi, samo da ti ne kasni kao prosli put i sve je ok :) Inace ja ako ne sakupim moje dolazim sa MIX ekipom, gl jos jednom ;) ma kide brate, nece kasniti u 9 pocinje jasno da ekipa mora pola sata pre pocetka da bude tu.. i nema sta zna se sta se desava sa kasnjenjem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mTa Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 dzigi da znas ja sam poslao prijavu ali nije sigurno da cemo doci, javicu ti ja sve ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 ma kide brate, nece kasniti u 9 pocinje jasno da ekipa mora pola sata pre pocetka da bude tu.. i nema sta zna se sta se desava sa kasnjenjem... Samo da mi opet prespavamo u igraoni i sve je super :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djn Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 msz dolazi,ali imamo jednu molbu :$ ako mozete da nas stavite da igramo posledpodne,jer jedan nas igrac je reprenzetativac u fudbalu i ima utakmicu :) ako bi mogli da pomerite bili bih vam jako zahvalni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh0ck1 Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Pa ne igraju selekcije svakog vikenda i prosli turnir ista molba Quote https://soundcloud.com/moneyandcash Link to comment Share on other sites More sharing options...
djn Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 ali on je reprenzetativac :DD nije da se hvalim :p ali .. kapiten je Srbije '96 generacije :) Ako mozete da nam to ucinite bili bi veoma zahvalni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeDooM Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 ali on je reprenzetativac :DD nije da se hvalim :p ali .. kapiten je Srbije '96 generacije :) Ako mozete da nam to ucinite bili bi veoma zahvalni :) Turnir je 2 dana i koliko sam razumeo ako bude 32 ekipe bice 2 grupe prvi dan a 2 drugi tako da mozda ne budete u subotu...Ispravite me ako gresim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Ogromne ploce koje dele prostoriju na 4 dela to je oko 12-15 hiljada? Znaci kanterasi da vam renoviraju igraonicu ? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dZiGGy Posted February 10, 2011 Author Report Share Posted February 10, 2011 Turnir traje 2 dana. Prvi dan igraju prvih 6 grupa znaci od 9 ujutru do 9 uvece. Dan dva pocinje takodje u 9 i igraju se ostale 2 grupe, posle toga krecu 2 1/4 i tako dalje po planu do 9 bi trebalo da se zavrsi sve :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Ovako ilija jeste 50 hiljada ostaje recimo nek je tako -Ogromne ploce koje dele prostoriju na 4 dela to je oko 12-15 hiljada? -2 coveka koja su tehnicka podrska ... - Movie koji ce da se uradi nakon tura - ovo - ono ... veruj mi mozda bude plusa ali tesko .. jer tolko stvari treba da se uzme i sredi i sve to... al ne mogu da ti pricam o nekim drugim stvarima koje su privatne i zna par ljudi .. Zikra in d haus ? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AoD990 Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Zamolio bih sve ekipe koje se ne nalaze na pocetnoj strani http://lazarevac.gamedamage.rs/ da se ponovo prijave jer smo imali problema sa bazom podataka. Btw sada radi i verifikacija linkova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Doci cu da vidim KAKVE SU TO PLOCE OD 12-15k... Evo prijavljujem ekipu Gusari, ja placam SUTRA UFOR, samo da vidim kakve su to ploce... "Movie koji ce da se uradi nakon tura - ovo - ono ... veruj mi mozda bude plusa ali tesko" Postoji 10 momaka na ruru koji ce da odrade movie za dzabe. 5000x32=160k, ja sam dao 130k u nagrade. To je vise od 80%. Za 30k sam platio 6 sudija po 1500 dinara, dao co-orgu vise od 50e, i 2 dana placao hranu i pice kome sam stigao... I uzeo sam 20e cisto da ne platim sAm svoj racun za mobilni telefon od 10k... Kao sto neko rece gore, stavi nagrade koliko hoces, ali nemoj da nas pravis debilima, jer to nismo. Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Doci cu da vidim KAKVE SU TO PLOCE OD 12-15k... Evo prijavljujem ekipu Gusari, ja placam SUTRA UFOR, samo da vidim kakve su to ploce... "Movie koji ce da se uradi nakon tura - ovo - ono ... veruj mi mozda bude plusa ali tesko" Postoji 10 momaka na ruru koji ce da odrade movie za dzabe. 5000x32=160k, ja sam dao 130k u nagrade. To je vise od 80%. Za 30k sam platio 6 sudija po 1500 dinara, dao co-orgu vise od 50e, i 2 dana placao hranu i pice kome sam stigao... I uzeo sam 20e cisto da ne platim sAm svoj racun za mobilni telefon od 10k... Kao sto neko rece gore, stavi nagrade koliko hoces, ali nemoj da nas pravis debilima, jer to nismo. aha! orga sta cete sada ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dZiGGy Posted February 12, 2011 Author Report Share Posted February 12, 2011 aha! orga sta cete sada ? :D Hah, polemisete oko para kolko kome ide itd.. a ja da davim kako sta ide .. i kako je prosli put organizovano itd necu.. ako ste vec toliko jaki kolko pricate za sebe dodjite i uzmite to prvo mesto .. NI JEDNA JACA EKIPA IZ SRBIJE NIJE NAPISALA NEKI LOS KOMENTAR... al nema ni to veze, uglavnom mi je pristiglo 7 prijava i nadam se da ce to da raste iz dana u dan. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Hah, polemisete oko para kolko kome ide itd.. a ja da davim kako sta ide .. i kako je prosli put organizovano itd necu.. ako ste vec toliko jaki kolko pricate za sebe dodjite i uzmite to prvo mesto .. NI JEDNA JACA EKIPA IZ SRBIJE NIJE NAPISALA NEKI LOS KOMENTAR... al nema ni to veze, uglavnom mi je pristiglo 7 prijava i nadam se da ce to da raste iz dana u dan. poz LOS KOMENTAR!!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeDooM Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Hah, polemisete oko para kolko kome ide itd.. a ja da davim kako sta ide .. i kako je prosli put organizovano itd necu.. ako ste vec toliko jaki kolko pricate za sebe dodjite i uzmite to prvo mesto .. NI JEDNA JACA EKIPA IZ SRBIJE NIJE NAPISALA NEKI LOS KOMENTAR... al nema ni to veze, uglavnom mi je pristiglo 7 prijava i nadam se da ce to da raste iz dana u dan. poz Pa brate naravno da ce svakog da zanima gde odu tih 50k ili koliko vec,sto je mnogo mnogo je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 valjda ima i druga i treca nagrada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Ima druga, za trecu nisam siguran :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeDooM Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 valjda ima i druga i treca nagrada? Bice 2. ali se ne zna koliko iznosi,a 3. izgleda da nece biti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh0ck1 Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 NAMESTEN TURNIR! KRADU NOVCE! Quote https://soundcloud.com/moneyandcash Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Ima :-) Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReccoN* Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Dziggy menjaj te nagrade ;) 2.mesto 10k, 3.mesto 5-7k.. Quote Nasa pobeda je uzrok vaseg poraza !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts