mohican Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 baš je u Titovo vreme bilo privatnih fondova :) Jel taj tito vladao celim svetom? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 skroz si u pravu mohi. a mogao je i da radi josh neshto a ne tu samo da neshto rezhira i scenira! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 ma shvatio je i sam da je fejlovao, al je ovaj poslednji post morao da napiše jer je mohi. zato su ga ostali i iskulirali :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Ne, mogao je kao odgovorno ljudsko bice u slucaju kad mu nisu dozvolili da uplacuje pio fondu da uplacuje sebi sam u engleskoj taj visak koji bi inace ovde uplacivao fondu. Sad su mu medijskim pritiskom poklonili penziju koju nije uplacivao i to je ok? Ja ne znam sto vama toliko smeta tadic kad ocigledno volite njegov sistem rada. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts