Jump to content

treba mi pomoc da platim nesto preko paypall-a

Recommended Posts

e ljudi, treba mi pomoc, ocu da izvrsim jednu donaciju od deset dolara al preko paypalla, sad znam da mi ne mozemo to da koristim al znam takodje da ima gomila vas koji znaju razne cake kako ipak moze nekako da se iskoristi. Elem ako neko moze da mi ovo odradi naravno ja saljem pare kako god ocete vama, i to malo vishe od 10 dolara cisto za naknadu muka :D, aj pa javite se ovde il preko pm-a kako god!

Dreadlord radi online uplate ortacima za 100 evra, vidi sa njim

@topic

ako imaš internet platnu karticu Banke Intesa, mislim da možeš da probaš da je vežeš na PayPal tako što za zemlju odabereš Hrvatska/Slovenija/štagod. Mada moguće da to više i ne radi

Edited by trooper

aj jedno pitanje.

meni zakljuchashe taj acc posle izvesnog broja transakcija i trazhili su da ga verifikujem, skino mi paypal neke pare sa rachuna ali tamo gde treba da bude opis transakcije u fazon PAYPAL-XXXX de je XXXX broj koji treba da ukucam pri verifikaciji, meni na izvodu iz inteze pishe samo VISA :/ pitao sam sluzhbenike i nemaju pojma da mi objasne kako da dodjem do toga shto mi treba. jel neko odavde nashao reshenje?

aj jedno pitanje.

meni zakljuchashe taj acc posle izvesnog broja transakcija i trazhili su da ga verifikujem, skino mi paypal neke pare sa rachuna ali tamo gde treba da bude opis transakcije u fazon PAYPAL-XXXX de je XXXX broj koji treba da ukucam pri verifikaciji, meni na izvodu iz inteze pishe samo VISA :/ pitao sam sluzhbenike i nemaju pojma da mi objasne kako da dodjem do toga shto mi treba. jel neko odavde nashao reshenje?

Jel si probao preko intesa online?

e ekstra! samo jedno pitanje, ja nisam aktivirao nikakav online banking vec sam samo uzeo karticu. kad odem na intesa online imam opciju da se ulogujem preko korisnichkog imena i shifre (koje nemam ofc) ili preko partije koju znam, ali mislim da nisam dobio LIB uz karticu (rachun), ili greshim?

Edited by rev

• 1 year later...

Ja pokusao da se registujem al izgleda da vise ne funkcionise to da se stavi neka druga drzava...Jel neko zna mozda nekoga bi mogao mi uplati a ja da mu posaljem novac na racun..Hocu da uplatim na nalog na faceit 10 dolara a jedina mogucnost je paypall...