C@sper Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Imam nekoliko racunara pod XP-om koji su povezani u lokalnu mrezu i preko iste imaju izlaz na net. Problem je u tome kad se na nekom racunaru igra CS 1.6 (piratska instalacija) na domacim serverima-desi se da server izbaci racunar i posle toga kad se startuje ponovo CS umesto opcija "New games", "Find servers", "Options" i "Quit" stoji u dva reda <unknown> i problem resavam jedino ponovnom instalacijom CS-a (imam slucaj gde ove komande stoje normalno ali kad se klikne na "Find server" odmah se konektuje na neki server bez mogucnosti biranja opcija LAN itd).. Kada spustim konzolu i kucam IP servera konektuje se normalno na tu IP LAN adresu ili server. Da li neko zna u cemu je problem (da li se umesao "neki virus") i kako ga resiti jer desava mi se to sve cesce http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=50591 www.polovniracunari.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Druze, ima topic za cs probleme. Moj savet ti je da ako nemas mnogo kompova, pokupujes steamove, nadji polovne ima za dzabe. : ) There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts