DSiege Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Ako imam 2 accounta sa razlicitim imenima registrovanim, da li mogu da prebacim lika sa jednog na drugi? nikako da dobijem konacan odgovor sa 100% sigurnoscu od nekoga.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Nisam igrao wow dosta dugo , ali znam da si ranije mogao za neku cifru tipa 15 evra da prebacis lika sa jednog na bilo koji drugi nalog. Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 20e je migracija i uvek je trazilo da bude isto prezime :D Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSiege Posted January 10, 2011 Author Report Share Posted January 10, 2011 znaci, poslednja tvrdnja, ako imam dva acc sa istim prezimenom, moze i 20 evra je, a sta je sa mergeovanjem accountova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dednajt Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Pa ne znam dali mora i ime da bude isto? Misis da mergujes u jedan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSiege Posted January 15, 2011 Author Report Share Posted January 15, 2011 da, npr zelim da kupim account, i posto vec imam jedan svoj, da li bih mogao samo da ih mergujem? jer ocigldeno odvojeno likove da prebacujem ne mogu ako se ime accounta razlikuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 mozes samo da mergujes na svoj acc ako nadjes neki acc koj nije mergovan sto je dosta tesko i onda ako se taj acc vodio na peru i mergujes perin acc na svoj bnet acc postaje tvoj acc sa tvojim podacima Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 ae i ja da pitam, vezano za ovo akaunt je na ziku, i mergovan na peru. Sad sa toga kaunta treba da se prebaci char na drugi, znaci pravi se sta, akaunt na ziku ili peru obican , i na kraju merguje na perin battlenet? Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulegend Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 (edited) 100% sam siguran , da samo prezime mora da bude isto. Prebacio sam likove sa burazovog accounta mnogo puta.... EDIT: A i lepo ti pise u blizzard transfer notu da samo prezime mora da bude isto Edited February 5, 2011 by Vulegend96 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts