m4dm4n Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Prva dva kupa su iza nas, vrijeme za novi je došlo, STD Night Cup #3. Ovaj put kup će se igrati utorkom, nekoliko igrača izrazilo je želju za promjenom s četvrtka na utorak, stoga novi datum kupa je, Utorak, 20:00 sati, 28.12.2010. Prijave su otvorene do 19:00 sati na dan kupa.<br> Link na prijave Novost vezana uz ovaj kup je da nema fixnih mapa kao u prošla 2 kupa, igrači sami biraju početnu mapu po istom sistemu kao u polufinalu/finalu. Također kao i prošli put, igrači su dužni biti na IRC kanalu #studeni prije početka kupa, i preko njega javljati odigrane mečeve. Teaser za sljedeću godinu: Day cups nedjeljom ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Svaka cast za organizaciju, gogogo neki LAN turnir. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwan Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Za nas sa jeftinijim ulaznicama.. Gde? Shta? Kako? Ako moze malo detalja bilo bi ql Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4dm4n Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 Sve piše ovdje :) http://www.studeni.net/std-night-cup-3 i na forumu http://www.studeni.net/forum2/index.php?board=8.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser_freeman Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Jel igrao neko ovaj kup da javi utiske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Ne i ne verujem da ce igrati... Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Ha! igrao sam ja... Morao sam, odusevio me lik sa clan tagom : D...bilo 25-6 ljudi, sve bilo gotovo za ~2 sata... iskreno ne znam sta je bilo at the end, zapalio sam pred kraj, imao sam neki "ispit" juce... Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobyyy Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 http://www.studeni.net/std-night-cup-3 tako se odvijaoo CUP.... Nije biloo loshee,dovoljno nas je biloo za jedan solidan cup... admin je stigao da postigne sve :D(cini mi se da je bio sam u poslu admina) ...pohvale njemuu jedino sto zameram sto nisu bile postavljene mape koje ce se igrati u kojem kolu... pa si morao da se dogovaras sa tebrom vs koga si trebao da igras koju ce te mapu da igrate... malo mi to glupo a ostalo sve OK Congrats Marconiu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4dm4n Posted December 30, 2010 Author Report Share Posted December 30, 2010 Jest slazem se, prva dva kupa smo imali fixne mape za runde do polufinala, ovaj treci smo isprobali da ljudi sami biraju ali za sljedeci kup cemo vratit opet fixne mape, tako da se nemoras dogovarat s protivnikom, dodjes odigras, prijavis rezultat i to je to. Trenutno razmisljam o Day kupu, za probu nedjelju jednu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobyyy Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Sta god samo nek se imaa :) , I probajte neku nagradu da postavite kakvu biloo... makar orbit zvake ili Autogram od admina xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts