jank0_ Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 DemoCall :) http://www.youtube.com/watch?v=MkUFmAddruE resio sam da pravim AWP Movie i trebaju mi AWP,SCOUT,AUTOAWPfragovi: Fragovi moraju biti: 1.Ace 2.WallBang 3.-4 4.Double,Triple Dajte mi samo brze fragove od 5-15 sec jer ne uzimam fragove koji ima 1 kill na kr pa 1 na dg pa 3 na B to NE! i uploadujete na www.megaupload.com demo mora biti u .rar(or .zip) fajlu i da bude ovako jank0_ace_awp_dust2_15_12.rar i ne primam demoe gde mi stavite koja je runda prihvaticu samo demo sam vremenom :) Contats for demos: 1.PM ovde 2.Steam:jank0_ 3.MSN:janko_95@live.com Quote Earn the skill, don't download it! YouTube:www.youtube.com/jank0DM Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 pa brate ti si sve lepo izrazio zelju sta oces,oces i da ti napravimo film i sve pa da ti posaljemo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameAgents Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 pa brate ti si sve lepo izrazio zelju sta oces,oces i da ti napravimo film i sve pa da ti posaljemo :D hahahha on bi samo promoter da bude koliko ja vidim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 pa brate ti si sve lepo izrazio zelju sta oces,oces i da ti napravimo film i sve pa da ti posaljemo :D Realno. I da imam tih fragova, smorio bih se dok ne bih ispunio sve uslove koje si zadao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beans Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 decko zna sta zeli haha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts