shmi Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 OK, lupi pool, pa ćemo da vidimo da li ljudima stvarno nije odgovarao ovaj datum ili su samo lenji. :) Ja se nadam da više neću imati kolokvijum u nedelju i da ću moći da igram bilo koju subotu uveče, samo ne mogu ovu sledeću. Ko je hico? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 kralj zergova :)), koji je znao da resi mnoge partije samo samoubicama :) . ko je igrao sc1 i isao na turnire kod nas dok je jos ta scena bila aktuelna zna ga. Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarCoon Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 secam se josh finala prvog wcg-a. Hico vs Vanilica mi svi u negde 1 nocu pola spavamo, sedili i gledali ko ce de sa kvalifikuje. to su josh bila vremena xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 @Shmi Hico je kralj! Chovek je prao sve u SC-u dok se nije pojavio Vanilica. Ima je akcije da igra 2vs1 kao toss i zabode zergu radilicu i napravi gardijane i ochisti ih obojicu... Bio je dobar i u Age of empires. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
shmi Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Nisam igrao bw, tako da ne znam čoveka. Jel igra SC2? Koji mu je nick? Nego...Šta ćemo sa ovim turnirom? Jel i dalje ostaje da Goga pravi ili da se ja iscimam da Katakombe prave ili da ni ne bude u NS-u nego da se neko u BG-u iscima da pravi? Ne znam šta je problem. Što se tako malo ljudi prijavilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 hico je duhovni otac... kralj, sah, idol :D ne igra sc2... igra texas hold'em... ako ga ikada vidis za zelenim stolom... ustani i idi kuci :))) chuck norris je morao da se zadovolji tim imenom, samo zato sto je hico vec bilo zauzeto :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Jel offtopic ako pitam sta se desilo sa gathering-om? ^^ Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onelove Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 pozdrav ljudi, do skoro sam razmisljao da prodam sc2 zbog manjka zadovoljstva igraca iz srbije, barem koliko sam ja upucen. U diamond ligi sam i veliki fan zerg rase... hoce li neko da mi izadje u susret i adduje borisrca@gmail.com na sc2 acc . Hteo bih da pikamo zajedno i uzivamo u ovoj lepoj igri. Pozdrav iz Beograda. p.s. nisam znao da se u srbiji odrzavaju turniri ovog tipa. Hteo bih da budem upucen za ubuduce. sve najbolje. pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Manjka zadovoljstva igracha??? Ti shto su nezaodvoljni ni ne igraju igru tj. neposeduju je. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 pozdrav ljudi, do skoro sam razmisljao da prodam sc2 zbog manjka zadovoljstva igraca iz srbije, barem koliko sam ja upucen. U diamond ligi sam i veliki fan zerg rase... hoce li neko da mi izadje u susret i adduje borisrca@gmail.com na sc2 acc . Hteo bih da pikamo zajedno i uzivamo u ovoj lepoj igri. Pozdrav iz Beograda. p.s. nisam znao da se u srbiji odrzavaju turniri ovog tipa. Hteo bih da budem upucen za ubuduce. sve najbolje. pozdrav pozdrav i tebi, ovde imas spisak nasih igraca http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234914587 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts