Houseaddict Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Silenciooo zasto si stavio broj fona kad se nikad ne javljas...imam 5 jel mogu jos uvek da se prijavim? Si ti brate lud ili sta? al je napisao da ima 16 ekipa i da nemoze vise da se prijavi koj je tvoj jebeni problem??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted November 23, 2010 Author Report Share Posted November 23, 2010 Gotovo je sa uplatama i prijavama. Zapisi taj broj, pa se javi za sledeci turnir :) :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaytan Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Si ti brate lud ili sta? al je napisao da ima 16 ekipa i da nemoze vise da se prijavi koj je tvoj jebeni problem??? Prvo: Nauci da citas...lepo sam pitao jel "jos uvek" mogu da se prijavim. Da mi se javio na vreme stigo bi i za ovaj tour ali jbg, lakse je preko fona nisam hteo da se cimam po forumima.... Drugo: nemoj da me mesas sa klincima pa da pocinjes sa flejmom...prerastao sam ta sranja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Gotovo je sa uplatama i prijavama. Zapisi taj broj, pa se javi za sledeci turnir :) :* Viktore kada ce lista grupa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Listu grupa imas u drugom topiku: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234916516 Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Kulen, wtf? o_O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosf. Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Битно да сте мене ставили у групу смрти! :Р Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts