Danteeee Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 @ dante a mora neko da se iztali za neku gajbu ovo ono ne moze to tako pa ako moram ja da donosim gajbu koji dolazim iz picke materine onda ff :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Evo ako skrpim neke pare dobijate gajbu i domaci dud :D i onda lepo svi u glas JOVA PRVI CM SRBIJE Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOXIBRE Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 e ako stvarno budes uzo i gajbu i ako bude shoutcasta pricacu ti kada te ganguju: ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 Aj nemojte smarati ovde, imate mirc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Nabijaju post kaunt.. fu Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Da, nemojte biti k'o debili sa po 5k postova koji misle da su neko i nesto Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 evo posto je Toma ispalio za rakiju u nis, ovde ce sigurno biti. 2l od mene, ali samo toma ako dolazi! :) @TOXIBRE bice gajbe ne brini! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Updateovan je prvi post. Vidite tamo sta pise i ajde da se uplati sto pre da znamo sigurno kolko ce biti ljudi da ne bi bilo opet 2 dana pred tur 10 ekipa odkazalo, nije se javilo itd. Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Mocni Toma prijavljuje ekipu TBJM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 JM je jebi maxu a sta je TB ? Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 TOMINE BARABE! Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 sto si mu reko molio me na mirc 10 minuta da mu kazem :( izvalio sam kad je saznao izaso je sa mirca btw :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Alooo! jel ima jos mesta!!!!!!!!!!!!!!! ako nema da naprawite jos za nas ,, jer je to u vasem interesu .... Imam team koji bi vrlo rado igraoooooo>.... javite u sto pre skorijem roku da placamo to i da igramo bre!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeweTka.ftW Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Mhm ukoliko nemam nekih vecih obaveza, dolazim malo da se igramo. Viktore spremaj pivo tamo! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 @ rip_n0th1n9 imas info kako da uplatis i sta, pogledaj prvi post samo, tu ti je i Viktorov (Silencio) broj telefona, njega mozes da pitas sve sto te interesuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Ja cu da dodjem, imacu ulogu obzrvera. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Sry hasane :) Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 @ rip_n0th1n9 imas info kako da uplatis i sta, pogledaj prvi post samo, tu ti je i Viktorov (Silencio) broj telefona, njega mozes da pitas sve sto te interesuje. Sad znam... dogovorio sam se sa Viktorom, sve je ok.... Hvala svj.! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted November 14, 2010 Author Report Share Posted November 14, 2010 E, a stvarno ce mi trebati jedno 6 ljudi koji se razumeju u dotu i u gledanje riplejova da observuju partije na hostovima. Po dva gejma se prenose u isto vreme, tako da bi sest ljudi bilo idealno, da mogu da se smenjuju. Ko to voli i ume nek se javi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 E, a stvarno ce mi trebati jedno 6 ljudi koji se razumeju u dotu i u gledanje riplejova da observuju partije na hostovima. Po dva gejma se prenose u isto vreme, tako da bi sest ljudi bilo idealno, da mogu da se smenjuju. Ko to voli i ume nek se javi :) - Pa ako mogu i ucesnici odnosno igraci .... npr. Dok mi cekamo a ovi drugi igraju mi mozemo da obs.games .... Ako treba ja sam tu ..... i Viktore kada si ti danas u igraonici da dodjemo ? - da dodjemo i da platimo to.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted November 14, 2010 Author Report Share Posted November 14, 2010 (edited) Mogu igraci, bas tako kako si rekao. Od pola sedam sam tamo, pa se vidimo. Hoces doci sa ekipom da okuvamo neki lan? Za kada da rezervisem compove? :) OK , vidimo se uvece. Edited November 14, 2010 by Silencioo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Mogu igraci, bas tako kako si rekao. Od pola sedam sam tamo, pa se vidimo. Hoces doci sa ekipom da okuvamo neki lan? Za kada da rezervisem compove? :) - necu povestio ceo klan ne mogu moji... docice nas 2 - 3 da opicimo neku dotu i platimo pa palimo .... Pa ne moras rezervisati jer nzm stvarno kada cemo dotji ... ili u pola 7 , 7 , 8.... Bitno nam je uglavnom da osiguramo mesto.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 (edited) Prijavljujemo se toxi, marko tomic i ja kao shoutcasteri :D Edited November 14, 2010 by JovaTAJD Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 (edited) Onda 2 obs-a po 1 ili po 2 gejmu ??? - Nadamo se da nece biti varanja po pitanju tome..... :D msl ako ce biti obs oni ce odredjivati sta ostali gledaju preko 2 ekrana , zar ne ???? da nebi neko dobacivao ili tako nesto... - ustv svako ima svoju sobu al o5 preko telekomunikacije :D slusalice fon i tako to :D Edited November 14, 2010 by rip_n0th1n9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 hahahahaha ocigledno ne znas da ctmb samo patkizza moze da prima pozive! :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts