Riise Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Ko god da ima na msn ovaj kontakt riise1995@hotmail.com , ne uzimajte od tog lika nista , inace on govori da prodaje cs opremu,steamove i slicno , taj lik mi je hack stari msn i vara ljude za opremu i za steam-ove, tako uzima pare i slicno , inace taj lik je onaj kokanidja mozda ga znate sa msn-a simaroni@hotmail.com i predstavlja se u moje ime i ima sve moje podatke , pre 2,3 nedelje je 1 lika slagao i uzeo mu 5k za siberie , govoreci kako je taj kupac pogresio ziro racun i slicno , znaci nista ne uzimajte od tog lika sto vam nudi , ovo je moje licno upozorenje i izvinjenje svima koji imaju taj kontakt , da ne uzimaju od tog lika nista . Ko god da ga ima ( riise1995@hotmail.com ili simaroni@hotmail.com ) obrisite ga ili ga iskulirajte jer ce vas smarati i prevariti.Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 (edited) inace dosta rurovaca ima tebe na msn-u, u svakom slucaju hvala na obavestenju Edited October 19, 2010 by noiser_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riise Posted October 19, 2010 Author Report Share Posted October 19, 2010 inace dosta rurovaca ima tebe na msn-u, u svakom slucaju hvala na obavestenju Nebitno koliko ima , ja sam ovo napisao samo da upozorim sve na rur-u , ako kojim slucajem taj lik add-uje nekog sa rur-a i hoce da ga prevari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Pa simaroni@hotmail.com je sima iz kragujevca, sto je zajebao jednog kgbovca za steam, pa je banovan. Ok, hvala na upozerenju, lockujem dok ne dodje jos njih da kenja kao noiser. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts