Mixoman Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 (edited) Kupio sam wow account i dobio uredno sve papire, kopiju licne karte, sq, itd. U medjuvremenu sam promenio na bnetu svoju adresu sam stavio, placam preko svoje kreditne kartice, stavio sam authentificator na telefon u sustini sve sto je trebalo da se odradi. Medjutim i dalje me muci sto nije moje ime na bnetu iz razloga sto bih na taj account vezao eventualno i StarCraft pa bih hteo da promenim ime. Da li je to vec neko pokusavao, pozivanjem njihovog servisa. Najvise me muci sta da im kazem zasto menjam ime, ne znam da li moze da prodje ono "e znate nisam znao da je to toliko bitno pa sam lupio neko random ime tad". Hvala unapred svima. Edited October 15, 2010 by GT-R_Addict Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Gotovo sam 100% siguran da i dalje nije moguce promeniti ime na battle.net accountu,bas iz razloga koji te muce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Mogao si dodati SC2 key na svoj nalog koji bi otvorio .. Ako si vec mergovao sc2 key onda zovi podrsku da ti od-merguju key ako je to moguce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixoman Posted October 15, 2010 Author Report Share Posted October 15, 2010 Nisam jos stavio SC2 na bnet. Posto mi je tek stigao sa shopta. Izgleda da cu za njega da otvorim drugi bnet account. Nema veze, mada koliko je blizzard zeljan para kontam da ce u nekoj blizoj buducnosti moci da se promeni i ime za neku naknadu :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobroaene Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 bila je fora nešto sa gej brakovima i čudima, menjanjima imena, složiš im neku priču, budi kreativan :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts