Bjeka Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Losers say I GAVE MY BEST SHOT... WINNERS GO HOME AND FUCK THE PROM QUEEN :) Jbg, sta da ti kazem, IM A LOSER :D Ma ti si loser, a mi smo pobednici kada je bio onaj turnir u Net+ valjda kod Domina, kada si nas uputio na autobus broj 65 i mi usli u njega, samo u pogresnom pravcu ( jer smo trebali preci sa druge strane ulice i onda uci u 65 :D ) , i umesto kod Vukovog spomenika zavrsili kod novog Ugrinovackog groblja van Beograda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 HAHAHAHHAAHHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA epic :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N7NG Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Nis open #2 gl :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Ma ti si loser, a mi smo pobednici kada je bio onaj turnir u Net+ valjda kod Domina, kada si nas uputio na autobus broj 65 i mi usli u njega, samo u pogresnom pravcu ( jer smo trebali preci sa druge strane ulice i onda uci u 65 :D ) , i umesto kod Vukovog spomenika zavrsili kod novog Ugrinovackog groblja van Beograda :D Svako moze biti i pobednik i gubitnik, zavisi kako postavis cilj xD Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 (edited) jel mogu ja da svratim da pokupim onih 7800 dinara sto ste nam ostali duzni od proslog turnira za drugo mesto ? :) Edited September 11, 2010 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 jel mogu ja da svratim da pokupim onih 7800 dinara sto ste nam ostali duzni od proslog turnira za drugo mesto ? Kad smo vec kod toga, meni sale duguje 1500/5 dinara za 1. mesto! Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Kad smo vec kod toga, meni sale duguje 1500/5 dinara za 1. mesto! i nama sale duguje 15k/5 za drugo mesto ... posto nismo videli ni dinara od tog turnira ... kad covek voli da kocka sa tudjim parama(parama od ufura) :/ Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Znaci Deki vreme da ti i ja orgamo neki turnir... I sve na crno xD Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Godfather gaming Posted September 11, 2010 Author Report Share Posted September 11, 2010 (edited) jel mogu ja da svratim da pokupim onih 7800 dinara sto ste nam ostali duzni od proslog turnira za drugo mesto ? :) a jel mozes ti da mi kazes kada je gf bilo kom ostao dinar duzan?ovo je drugi turnir u cs-u da pravimo i bio je jedan u doti,svi su dobili sve,nikada se niko nije pozalio.taj prvi turir je bio sa dvanaest ekipa u junu,valjda je bgd online pobedio.dakle koji to mi? Edited September 11, 2010 by The Godfather gaming Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 ekipa reaction se prijavila preko mene napisi tamo... taj turnir je pravio ikac a ne igraonica godfather pa je taj decko ostao duzan a ne igraonica... Quote Never Seen Before By Godfathergaming Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Godfather gaming Posted September 12, 2010 Author Report Share Posted September 12, 2010 (edited) spisak ekipa koje su najavile ucesce na prvom postu: Edited September 12, 2010 by The Godfather gaming Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 BGD Online dolazi sigurno, za par dana cemo da uplatimo... gl hf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado-pozarevac Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 KDS dolazi isto 100 % pare do srede uplacujemo :) pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tixo Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 upisi tamo playground dolazi . hf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 ekipa reaction se prijavila preko mene napisi tamo... taj turnir je pravio ikac a ne igraonica godfather pa je taj decko ostao duzan a ne igraonica... a ikac je ostao kratak tih 7000 zato sto ekipa Godfathera nije platila turnir ... i josh neko nije dao josh pola uplate ... Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobbaN Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 dejane za te pare juri 1kca ovaj turnir nema veze sa onim proslim... nemoj da mracis ovde sada sa tim parama nego dodji da se pucamo :) ako oces ako ne nista sedi kuci prati HLTV :) ali ja garantujem da niko nece da ostane kratak... gazda se otvorio i vise nego sto treba kontam da se ni jedan gazda u srbiji nije ovolko otvorio za neki turnir... pozic vozicc kiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
URKEz Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 ja samo moram da kazhem da je igraonica kao svemirski brod xDD ne vidjeno dobraaa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 dejane za te pare juri 1kca ovaj turnir nema veze sa onim proslim... nemoj da mracis ovde sada sa tim parama nego dodji da se pucamo :) ako oces ako ne nista sedi kuci prati HLTV :) ali ja garantujem da niko nece da ostane kratak... gazda se otvorio i vise nego sto treba kontam da se ni jedan gazda u srbiji nije ovolko otvorio za neki turnir... pozic vozicc kiss sto se nije otvorio pa uplatio i za prosli turnir za svoju ekipu ucesce (tebe bobane dakija chichu icemana i ko je igrao josh nebitno) nego smo mi ostali kratki za tih 5000 dinara od ne uplacenog ufura josh je valjda vf ostao duzan 2.5 soma ... Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 (edited) GDE SU SEDAM SOMAAAAAAAAAAAAAAA????? ....GAZDA OTISAO U SVAJCARSKU...Dobijate kada se vrati :D HAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHA Edited September 13, 2010 by dps-m1lorad Quote www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
18K Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 smarate :D hejteri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Dejan nije hater. On je matematicar. Ja ga razumem. Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
18K Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 GDE SU SEDAM SOMAAAAAAAAAAAAAAA????? ....GAZDA OTISAO U SVAJCARSKU...Dobijate kada se vrati :D HAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHA ovaj komentar je totalno ne bitan ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 moracu da citiram :) "GDE SU NASE PARE ???" menjam signu u Vojvodina nije krava muzara :D Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
18K Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 hahaha ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOJAN1 Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Docice vam Dejan na stan bolje mu dajte njegove pare :DDDDDDDD DRUZE !!!! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts