dNte Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Polako rodjaci :) @Spuzi: kontam da ce moci da se povecava hercaza, na proslim turnirima nije bilo problema oko toga. @Jank1c: znas me trebro, u dusu me znas :D @Zoom: sad cu se cuti sa Djuserom da pokupim kintu, poslacu proti ili tebi sms kad sve odradim. @sholaja: MX518 i neke polusocialne sluske. infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Ako se bude sklonio klijent [a trebalo bi , realno] , onda ce moci sve da se odradi , od normalnih modela , do povecanja herzazhe misha , frekvencije , teamspeak client , za server ne znam... ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 Ljudi niste ni svesni koliko smo se nategli da se sve odrzi i pored ispale pyramide . Nategnucemo se da se sve podigne ako ima uslova ....... Preostaje nam jedino dupe da okrenemo , pa vi natezite ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 kad ce grupe,satnice i to ???? ko gde igra,kada i to? Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 Satnice ce biti oko 20 h veceras . Samo da se Dante javi i mozemo da izvucemo grupe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 FP odustaje, pocinje sredjivanje satnica i grupa. Vidimo se sutra. infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 Ima jos mesta , ako je neko zainteresovan jer je FP odustao . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Cimali su me malopre neki klinci iz Kamenice, javice najkasnije do 6 dal mogu d'upadnu. infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 (edited) Bice obezbedjen po server, kao jedna od nagrada, za svaku od prve tri ekipe. Edited November 12, 2010 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 (edited) proto posalji mi steam na koji da te dodam , mozda bih imao ja mix za turnir , ono last minut , daj mi sat vremena :D Edited November 12, 2010 by kassado Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 uber_haos_prota > steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 (edited) uber_haos_prota > steam sto ti je uber_cool_account kao da sam ti ja pravio :) Edited November 12, 2010 by Dejan J. lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 DESTE GOLUBOVI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
5holaja Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 (edited) BULDOZER AUTOMATIK Edited November 12, 2010 by ImproVision sho SJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 13 User(s) are reading this topic 6 members, 7 guests, 0 anonymous users dante`11,prota_,Parlament ZOOM,ImproVision sho,kassado,Dejan J.,Facebook infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 BULDOZER AUTOMATIK DODJI DA SE ZEZAMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 (edited) A short guide kako doci do igraonice: Adresa igraonice Matrix je Futoshka 1. Nalazi se blizu i zheleznichke i autobuske stanice koje se nalaze jedna pored druge. Ispred zheleznichke stanice na potkovici se nalaze taksisti, ali to su divljaci i uzetje vam bash dosta para tako da ne ulazite u njih. Prepoznacete ih tako shto su neobelezheni, odnosno ima samo tabla TAXI na njima. Na 50 metara odatle se nalazi stajalishte sa gradskim taxijima. Taxi udruzhenja su Novus, Beli Taxi, Crveni Taxi, Lav Taxi, Nacionalni Taxi, SOS Taxi, Nash Taxi, Maxi Novosadjani, Taxi Vojvodjani. izatjitje vas 100 dinara taxi do igraonice, sem ako vas taxista ne vozi sporednim putevima (sakrijte dobro naglaske ). Ako ne mozhe vas 5 da se ugura u taxi mozhete i gsp-om da dodjete. Kad sidjete sa zheleznichke nalazi se nekoliko stanica za autobuse. Uglavnom u prigradski busevi i dvocifreni su, da ne udjete u pogreshan pa zavrshite u Kisachu. Bus koji vama treba je 4 (slovima: chetvorka). Stanica se nalazi sa desne strane i lako je naci poshto je svaka stanica oznache brojevima autobusa. Cena karte je 40 dinara i kupuje se kod vozacha i preporuchljivo je kupiti kartu jer bez nje ne mozhete da udjete u autobus. Trebalo bi da je treca stanica po ulasku da je vasha. Mozhete da pitate vozacha ili samo da skontate kad ste kod "Futoshke Pijace" koja vam je sa leve strane. Kada sidjete sa autobusa nadjite tablu na kojoj pishe Matrix i tu je. Igraonica se nalaze prekoputa pekare Dunav. Rachunam tako je nalakshe natji. Takodje mozhete i peshke da dodjete i nije daleko. Kada sidjete sa autobuske stanice dodjite do zheleznichke koju je teshko promashiti i odmah je pored. I onda idete samo pravo. Takodje ako idete vozom treba da idete samo pravo na veliki bulevar Revolucije. Najvetji bulevar u gradu sa 6 traka. Ima nekih ~1 km. Verovatno i manje. Ista pricha kao sa gsp-om. Futoshka ostaje sa leve strane i na toj raskrsnici idete desno i prekoputa vam se nalazi igraonica. Prekoputa igraonice se nalazi najbolja pica na parche u gradu "Caribic". Pekara "Dunav". Pored je Leskovachki roshtilj. U blizini se nalaze i 2 igraonice koje nisu nishta posebno, ali ako neko zheli ima ih na raspolaganju. Nadam se da ste shvatili kako dotji do igraonice. Ako neshto treba, pitajte na pm. MAPA : crvene mrlje - autobuska i zheleznichka stanica smedja mrlja - stanica chetvorke narandzasta mrlja - taxi stajalishte zelena mrlja - futoshka pijaca ljubichasta mrlja - cilj (igraonica) I centar je blizu, zaokruzhen plavom bojom. Grupe i satnice malo kasnije. Edited November 12, 2010 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 U slucaju da se nadje jos neka ekipa ostao je jos 1 slot . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 line up neWAVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobbaN Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 ja navijam za dps oldsql definitvno ! finale! kamannn Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOJAN1 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 ja navijam za dps oldsql definitvno ! finale! kamannn za dps oldsql igra samo m1lorad i neki mix zovu se puskaJ...trebali su da igraju peca i sale,ali imaju obaveze neke....:D lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted November 13, 2010 Author Report Share Posted November 13, 2010 (edited) I dalje stoji 1 slot prazan i ko bude doneo sutra prvi pare igrace ! Tel 063 159 05 30 062 859 98 79 GL^HF ! Edited November 13, 2010 by Parlament ZOOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 line up neWAVE hybaa kgr zero bata g0g1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaLaN Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Turnir mora da ima pauza od 23:00 do 01:00 svi idemo u Gusari da pijemo !!! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted November 13, 2010 Author Report Share Posted November 13, 2010 Turnir mora da ima pauza od 23:00 do 01:00 svi idemo u Gusari da pijemo !!! :)) Ako cemo da pijemo pauziramo do utorka dok ne zavrsimo ! Kalane ako nisi doveo brata Mindhack najebo si ........:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts