squick Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Ako se bude igralo jedan dan bice nedelja najverovatnije ;) dogovoricemo se veceras detaljnije pa cemo da obavestimo naravno ;) Ako ne znas pucati, ne pokazuj zube ! One love = Counter-Strike Link to comment Share on other sites More sharing options...
NO1CANSTOPMEEE Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 (edited) PLAYGROUND uplacuje novac sutra,sponzor nam je u nekoj frci danas tako da sutra 99% ide uplata... gl hf svima. @Edit: na koliko herca rade monitori? Edited October 13, 2010 by NO1CANSTOPMEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
squick Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 OK, samo gledajte da sutra to bude prepodne.....jer uvece moramo da imamo konacno stanje ekipa, da bi odredili satnice i grupe.... @ pitanje : Monitori rade na 75Hz ;) Ako ne znas pucati, ne pokazuj zube ! One love = Counter-Strike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted October 13, 2010 Author Report Share Posted October 13, 2010 squick , subota ce da bude ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
squick Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 squick , subota ce da bude ! :D Tesko da ce da bude subota :))) Ako bude bilo do 10 ekipa TURNIR SE IGRA U NEDELJU ! Znaci ovo je zvanicno ;) Ako ne znas pucati, ne pokazuj zube ! One love = Counter-Strike Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobbaN Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 zasto u nedelju ?glupo je da se turnir igra u nedelju posto vecina nas radi u ponedeljak.... mislim da bi turnir trebalo da se organizuje u subotu!!!!ako turnir bude bio u nedelju verovatno ce jos par ekipa otkazati zbog toga sto se u ponedeljak radi ide u skolu itd... a vi razmislite :) poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado-pozarevac Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 pa bice isto kao i u NISU ne vidim problem ekipe se nisu bunile da se igra drugi dan u nedelju :) to je ako se igra 2 dana :) bolje da se igra 2 dana nego da traje turnir do 5 ili 6 ujutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
squick Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Momci samo se opustite i dodjite na turnir....Znaci cuo sam se sa dosta ekipa i svima odgovara vise nedelja kao termin nego subota....Ako bude bilo 10 ekipa (toliko imamo za sada ekipa, sutra je zadnji dan za uplatu), onda turnir pocinje u 9h i zavrsava se oko 3h ujutru....planirali smo sat vremena razmak izmedju meceva sto je sasvim ok, ali ce sigurno neki mecevi biti gotovi i za pola sata, tako da ce turnir do 2-3h ujutru da bude gotov... Sto se tice posla i skole, opusteno sve moze da se stigne...Mi smo i u Nis dosli i nismo se bunili sto smo cekali po 3 sata izmedju meceva, jer smo dosli da se igramo i da se zezamo, zato opet kazem, dodjite lepo i bice sve extra...;) Sutra uvece (oko 12h) ocekujte kompletne grupe i satnice...Najverovatnije ce biti 2 grupe po 5 ekipe, gde ce prve 2 ekipe u polufinale...Bice dobrih ekipa i dobrih meceva...Evo spiska ekipa koje ucestvuju : 1. urbanExp 2. LWC (vF) 3. KDS 4. STAROPLAMEN (mix iz Krusevca i NSB-a iz Nisa) 5. UPRISING 6. Boys from Hood 7. brazzers 8. NuM 9. fuRy.tm 10. PLAYGROUND (ocekujemo uplatu sutra) Pozdrav, i sutra ocekujte nove FULL informacije u vezi Tura ;) <3 Ako ne znas pucati, ne pokazuj zube ! One love = Counter-Strike Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobbaN Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 (edited) dobro ajde sad ti meni objasni kako zamisljas da se recimo 3 moja igraca vrate u nedelju u 3 ujutru kuci u nish ? ili pak da prespavaju a posle toga dao odu u skolu ? turnir u nisu jeste trajao 2 dana ali se drugi dan finale igralo u 10 uvece a ne u 3 ujutru...i nije STAROPLAMEN NEGO STAROPRAMEN !!!!ffs Edited October 14, 2010 by BobbaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
squick Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 dobro ajde sad ti meni objasni kako zamisljas da se recimo 3 moja igraca vrate u nedelju u 3 ujutru kuci u nish ? ili pak da prespavaju a posle toga dao odu u skolu ? turnir u nisu jeste trajao 2 dana ali se drugi dan finale igralo u 10 uvece a ne u 3 ujutru... i nije STAROPLAMEN NEGO STAROPRAMEN !!!!ffs E nije ni prvi ni poslednji turnir koji ce da se zavrsi rano ujutru ! Drugo nemoj da mi vristis tu, jer ako dodje do toga da tebaju da prespavaju bice kod mene ako nista drugo i to je to...ne vidim sta bi im hvalilo da posle odu u skolu....i ovako oni sigurno ne idu na spavanje u 22h...! Ako ne znas pucati, ne pokazuj zube ! One love = Counter-Strike Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobbaN Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 covece aj samo mi objasni ako se turnir zavrsi u 3 ujutru kako ce 3 igraca da odu u skolu koja pocinje od 7:30 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
squick Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Autobuse za Nis brate imas u 5:45 a ima i ranije ja mislim, tako da mogu da stignu....nece valjda prvi put u zivotu da im bude da ne spavaju celu noc ?! Koliko puta su uz CS ostali do jutra samo a da ne pricam za izlaske i ostalo....Jedna stvar, ako momci hoce da dodju na turnir doci ce bez obzira na sve....a mislim da su ok i da ce da dodju da se zezamo i pucamo....kraj rasprave, mogu jedino da ti se raspitam kompletno za te autobuse (a mislim da ima i voz rano ujutru, bas oko pola 4) i da te obavestim ;) Ako ne znas pucati, ne pokazuj zube ! One love = Counter-Strike Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobbaN Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 (edited) brate nije meni ovo prvi turnir... u nedelju iz ks-a mozes da se vratis kuci ali juce! pre svega ne znam odakel ta ideja da se turnir igra u NEDELJU ovo je prvi turnir u mom zivotu da se igra u NEDELJU obicno se turniri igraju Subotom ako su 1 dan ako su 2 dana onda je tu i nedelja ali drugi dan se zavrsi ranije tako da ljudi moze kuci da se vrate... 3 klinca iz mog tima su 92-93 godiste dal mislis da ce oni da overavaju po KS da cekaju bus koji 10000% nece doci i da se vrate kuci onako raspadnuti pa da idu u skolu... zamolio bih vas da se turnir lepo odigra u subotu ako nije problem ja mislim da ce i ostale ekipe da se sloze sa tim... Edited October 14, 2010 by BobbaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 brate nije meni ovo prvi turnir... u nedelju iz ks-a mozes da se vratis kuci ali juce! pre svega ne znam odakel ta ideja da se turnir igra u NEDELJU ovo je prvi turnir u mom zivotu da se igra u NEDELJU obicno se turniri igraju Subotom ako su 1 dan ako su 2 dana onda je tu i nedelja ali drugi dan se zavrsi ranije tako da ljudi moze kuci da se vrate... 3 klinca iz mog tima su 92-93 godiste dal mislis da ce oni da overavaju po KS da cekaju bus koji 10000% nece doci i da se vrate kuci onako raspadnuti pa da idu u skolu... zamolio bih vas da se turnir lepo odigra u subotu ako nije problem ja mislim da ce i ostale ekipe da se sloze sa tim... Pa i nikk je 92god..pa.. :))) wxy 93 hahahhahhahahahaha ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobbaN Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 haha :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
squick Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 brate nije meni ovo prvi turnir... u nedelju iz ks-a mozes da se vratis kuci ali juce! pre svega ne znam odakel ta ideja da se turnir igra u NEDELJU ovo je prvi turnir u mom zivotu da se igra u NEDELJU obicno se turniri igraju Subotom ako su 1 dan ako su 2 dana onda je tu i nedelja ali drugi dan se zavrsi ranije tako da ljudi moze kuci da se vrate... 3 klinca iz mog tima su 92-93 godiste dal mislis da ce oni da overavaju po KS da cekaju bus koji 10000% nece doci i da se vrate kuci onako raspadnuti pa da idu u skolu... zamolio bih vas da se turnir lepo odigra u subotu ako nije problem ja mislim da ce i ostale ekipe da se sloze sa tim... Pa termin je i stavljen za nedelju zato sto se vecina ekipa slozila za taj dan (LWC, urban, KDS, UPRISING...) tako da te ekipe ne bi ni dosle da se igra u subotu....Kod mene su isto klinci u ekipi, jos mladji nego tvoji (94.) pa ce da ostanu ceo turnir tu samnom i da odu isto u skolu kao i tvoji....mi posle turnira moramo da sredimo igraonicu, i sigurno ni oni nece da spavaju cele noci, tako da zaista ne vidim u cemu je problem...Moji klinci nisu u petak ni isli u skolu ceo dan (pred turnir u Nisu) da bi vezbali i sve, tako da ako im je bas problem neka ne idu u skolu u ponedeljak, jer nece da propadnu za jedan dan sto ne odu u skolu....;) Na kraju krajeva, ne radim nista napamet i zato sto me boli uvo, nego jednostavno tako je 7 ekipama od 10 odgovaralo da se igra u nedelju....sa 2 od ove 3 se nisam cuo i vama jedino ne odgovara sa kojima sam se cuo....znaci samo vama nedelja ne odgovara :// jbg, voleo bih iskreno da vas vidim ovde, jer sam zgotivio drugare iz NSB-a jos na WCGu (oni znaju to), ti tada nisi ni igrao za njih igrao si za ZO'KI....ako mozete dodjite, ako ne, brate ne znam sta da vam kazem....:// <3 Ako ne znas pucati, ne pokazuj zube ! One love = Counter-Strike Link to comment Share on other sites More sharing options...
URKEz Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 e ovako ljudi, brazzers team nema shanse da dodje u nedelju, zato shto ne bih mogli da se vratimo za shkolu u tome je problem :S ako mozhe nekako u subotu bilo bi full! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobbaN Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 squick te timove sto si naveo to su verovatno timovi iz KS-a ili neka bliza mesta... ne razumem u cemu je problem da se turnir odrzi u subotu... ako vec ti timovi mogu u nedelju da igraju mocice i u subotu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 subota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NO1CANSTOPMEEE Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 zasto u nedelju ? glupo je da se turnir igra u nedelju posto vecina nas radi u ponedeljak.... mislim da bi turnir trebalo da se organizuje u subotu!!!! ako turnir bude bio u nedelju verovatno ce jos par ekipa otkazati zbog toga sto se u ponedeljak radi ide u skolu itd... a vi razmislite :) poz REALNO Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaCk LiSt Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Bolje subota realno , iz moje ekipe njih 4 iz valjeva i ja sam iz bga . Dvojca iz valjeva rade prvu ujutru u ponedeljak ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobbaN Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 mole se organizatori da se dogovore u toku dana kada ce se odrzati turnir.... :) poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
squick Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 (edited) TURNIR CE BITI 2 DANA ! SUBOTA I NEDELJA ! Veceras satnice i grupe, zreb ce biti poludirigovan ! Ekipe koje ucestvuju : 1. urbanExp 2. LWC (vF) 3. KDS 4. STAROPRAMEN (RmZ, GERI, BobbaN, krle, Dimke) 5. UPRISING 6. PLAYGROUND 7. Boys from Hood 8. brazzers 9. NUM 10. fuRy.tm Izaci cemo ekipama u susret koje mogu u nedelju da igraju tada a koje mogu u subotu da igraju tada ! HIGH SEED : urbanExp LWC KDS STAROPRAMEN LOW SEED : UPRISING PLAYGROUND Boys from Hood brazzers NUM fuRy.tm Veceras do ponoci grupe i satnice ! SATNICE SE NE MOGU MENJATI ! Svima cemo kao sto sam rekao da izadjemo u susret, jer ipak se ovo igra zbog druzenja i zezanja, i bitno je da se puca ;) <3 Nagrada za prvo mesto ostaje ista da znate, za drugo mesto cemo da vidimo, kao i za MVP nagradu (zbog novcanog fonda koji nam je na raspolaganju) ! Hvala :) Edited October 14, 2010 by squick Ako ne znas pucati, ne pokazuj zube ! One love = Counter-Strike Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobbaN Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 10 ekipa 2 dana turnir ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
squick Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 10 ekipa 2 dana turnir ? :D 10 racunara pa izracunaj :D Uostalom sto bi ja uopste obracao paznju na svacije misljenje....ti imas svoje vidjenje, ja sam organizator i znam sta treba da odradim, na tebi je da li dolazis ili ne ! HVALA POZZ ! Ako ne znas pucati, ne pokazuj zube ! One love = Counter-Strike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts