joca Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 (edited) *Dana 18.09.2010. sa pocetkom u 10h odrzace se Dota Turnir u Kragujevcu u novo-otvorenoj igraonici KG-ExtremeGaming. *Uplata po timu iznosi 5000 din. Uplate se vrse najkasnije do 15-og septembra da bi znali broj ekipa, nagradni fond i satnicu. Uplate vrsiti u Banca Intesi - Uplatilac (Ime i Prezime) Svrha uplate (Turnir) Primalac (Stevan Mihajlovic) Broj Racuna (160-5300100003645-34) *Adresa igraonice je Kneza Milosa 4 (U podrumu Penzionerca, kod Nove Crkve) sledi link za lakse pronalazenje : http://www.planplus.rs *Igraonica ima svoj kafe-bar tako da je unosenje hrane i pica strogo zabranjeno. *Turnir je ogranicen na minimum 12 a maximum 16 ekipa. *Igra se na 30 racunara, koji imaju sledece konfiguracije: Intel Dual Core E5300 2.6G GT220 1G DDR3 2G RAM 320G Hard Disk 22' LG Logitech Keyboard Logitech Mx518 Philips Headphones No Mouse Pads *Na svim racunarima ce biti instalirani hotkeyevi, za sve dodatne instalacije ce admini biti na usluzi. *Kontakt telefoni : Yoca 065-4690926 Chawez 063-482779 Pravila Tur-a *Mapa : 6.68c *Backdoor : Allowed *No item restriction *Mode : CM *Sistem takmicenja je grupni posle cega sledi cetvrtfinale BO1. Od 1/2 finala pa nadalje ce se igrati BO3. *Grupe se izvlache 17.09.2010. i bice odmah postovane na forumu. Organizatori turnira ce odrediti nosioce grupa. *Nagrade : 16 ekipa 12 ekipa 1. 32.000 1. 32.000 2. 20.000 2. 15.000 3. 10.000 3. 5.000 4. 5.000 *Postoji mogucnost da ce biti neki hardware ali o tome cemo za 2-3 dana znati sve tacno. *Stojimo vam na raspolaganja za sva pitanja i nejasnoce. *Slike http://img841.imageshack.us/i/kgextremegaming.jpg/ http://img834.imageshack.us/i/kgextremegaming2.jpg/ http://img178.imageshack.us/i/kgextremegaming3.jpg/ http://img26.imageshack.us/i/kgextremegaming4.jpg/ *Prijavljene ekipe: 1. 5 ekipa iz kg-a (sve uplaceno) 2. mix 25cm/nish (uplaceno) 3. msn jagodina (uplaceno) 4. ChW (uplaceno) 5. no life* (nije uplaceno) 6. krusevac* (nije uplaceno) 7. tribal* (nije uplaceno) 8. valjevo* (nije uplaceno) 9. novi sad* (nije uplaceno) Napomena: ekipe sa zvezdicom jos uvek nisu 100% potvrdile ucesce. Edited September 11, 2010 by Yoca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Ajmo ovako :) Pomeri poslednji datum uplate za neki 10ti 12ti ona prva varijanta nagrada je mnogo bolja(da bi se stimulisale ekipe koje ne mogu biti prve), sad sa 10 12 ekipa napravi nesto slicno.. Sve ostalo je ql. Jedino sto nema direkt voz za kg :/ .sign bice uplaceno uskoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Ahahah viktore :) ti si sam po sebi stimulans :)) Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Hmm,zanimljivo..Samo,zasto je bekdor dozvoljen??To unistava igru.. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kAitorA Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 na zadnja 2/3 tura je bio dozvoljen ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Prosli put mi je najjace bilo putovanje i presedanje vozova to kg-a ? :D jedva cekam :DD Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 hm posto sam dobio pozivnicu licno od orge DOODIMO da uzmemo pare! :D i ne slusaj Viktarda od njega nista pametno :DDD @jova meni je najlepse kad jebem civavu na sp tur ali ajde sad :D i sto se tice uplata oke je to i na vreme najavljeno, samo ne znam dal ce biti 12-16 ekipa koje ce dati 5k ali pozdrav za to! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 OOOOOOOOOOOPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
cirajudge Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 ako bude bilo 12-16 ekipa ...bice veselo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 @matori IZES QR MA POPAAAAAA! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 turim ti ga ko iz topaaaaaaa :D Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 tu te moj qrac zakopa!!! :DDDsoz za prozivke, matori na face :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 fora ti je vrlo, svrsim ti u grlo :) Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kAitorA Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 fkin spamers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 fora ti je vruca, svrsim ti u pluca :D p.s. predjimo na face da ne spammujemo! p.s.s. 1:0 za mene jer si promenio zadnja slova, tj. celu fora a to znaci da nisi znao da nastavis :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 fora ti je pusta, svrsim ti u usta :D ma kakvi makso, kod nas se igra ko koga vise puta zajebe, bez obzira na to menjanje slova :) predji na fejs sad :D sry za spam :D Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Obojica na foru - cekaj da ja tebe poslednji zajebem pa onda na fejs, u beskonacno :) tt Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Makso, unesi malo kulture, (ne spama), i postovanja na ovim forumima. Protosse, po pedeseti put STA TE BOLI KURAC ZA BACKDOR KADA NECES ICI NA TURNIR(Ko sto nikada do sada ni na jednom nisi bio) ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VioleN Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Ako bude dovoljno ekipa, docemo i mi (ako uspijem nagovoriti nase hrvate, jer je njima dobro daleko). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 zamisli da im je tek lose daleko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 HAHAHAHAAHAH seljaku zamalo da se udavim, zvacem i smejem se :) Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Makso, unesi malo kulture, (ne spama), i postovanja na ovim forumima. Protosse, po pedeseti put STA TE BOLI KURAC ZA BACKDOR KADA NECES ICI NA TURNIR(Ko sto nikada do sada ni na jednom nisi bio) ??? Odakle ti znas da li cu da idem i da li sam ikada bio??Dodji kad bude turnir u Nisu,pa cemo da se vidimo,da te uverim u suprotno. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 pff, Nis je blizu, idi na neki dalji Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 (edited) cek cek, protose prolivu, ti nisi protos iz Novog Sada? :) I da, bio sam na turu u Nisu, ali te naravno nije bilo :) tako da smanji ribu i PUUUUSTIII PRICHUUUUUUUUUU :) Edited August 27, 2010 by Silencioo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 AHAHHAAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHHAHAHAHAHAHA Ovo cu da uramim kao "najgluplji post godine"...ahhahaahahahahahahahhaaha Ako ti je prevod potreban, "Location" znaci mesto,tj. ovde konkretno znaci odakle si,a meni VALJDA vidis sta pise..Mada,mozda se i varam. Nisam bio na turniru u Nisu,poslovne obaveze su me sprecile,ali cu biti tamo kada sledeci bude organizovan. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts