Jump to content

Starcraft 2 Replayevi

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne ljutim se ja, nego ljudi nece da citaju rasprave o pravopisu ovde. Ok je da neko nekom ukaze na greshku ali da se sad raspishete tu na temu pravopisa mislim da nije u redu. Evo vam jedna slika:

someone_is_wrong_on_the_internet1.jpg

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Evo da podelim sa vama najjsmesniju pobedu koju sam imao do sada

http://www.megaupload.com/?d=O3S4W6TP

Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now

I'd hug you but I can't do that while strangulated.

using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw.

2k je nishta :P najjaci likovi imaju preko 3k sada, a ako ja igrajuci kod Reme svaki 3-4 dan sa neshto malo gledanja vodova i josh manje ripleja mogu da imam 2,3k onda 2k je zona teshkih nubova [:D].

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

2k je nishta :P najjaci likovi imaju preko 3k sada, a ako ja igrajuci kod Reme svaki 3-4 dan sa neshto malo gledanja vodova i josh manje ripleja mogu da imam 2,3k onda 2k je zona teshkih nubova [:D].

i ja mislim nesto slicno. od 2500 pa na gore su dobri igraci a sad svako sa bonus poolom moze da poveca sebi poene

~~

Hteo je reci svaki dan... [:D] Realno, 2000 poena nije neka cifra. Preko treba gurati.

Show must go on

spearvstank.gif

• 2 weeks later...

LOL Dule brate nauchi da ne pravish imortale protiv marinaca... [:)] Lik je mogao da te izgazi kad ti je doshao ispred baze. I ne zaboravi da pravish pilone kad napredujesh prema njegovoj bazi. Poshaljesh jednu probu uz vojsku. Treba ti za pojachanja. A ne da ih dovlachish skroz iz baze.

Show must go on

spearvstank.gif

ahaha, znam da smaram, al moram jos jedan rep:)...zato sto sam mislio da je neki lol nub, a posle vidim da je prvi u diamondu sa preko 2600 poena i da ima odigranih 3000 jebenih gejmova sa tossom...prvi put vidim nekoga sa toliko gejmova:)

http://default.rs/~dule/SC2%20Replays/XelNagaCavernspvp1.SC2Replay

srpskivojnik-3.jpg