HennessY Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Ovako skinuo sam client pre par dana EnGB i uzmem pre 3 sata preko sajta Blizzard-a key digitalno... Instaliram i nece!!!! The battle net is temporary unavailable. Please try again later. tako mi 3 sata stoji... Pokusao reinstalaciju, brisao sve i svasta i nista ne pomaze... Jel ima neko nesto u vezi ovoga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Probaj da iskljucis firewall ili da stavis Starcraft u allow listu. It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted July 27, 2010 Author Report Share Posted July 27, 2010 ne vredi nista...sve sam probao...gadi mi se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 meni nije hteo uopste da instalira nocas, a evo sad radi ok...sta znam, mozda dok se bnet stabilizuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Deaktiviraj antivirus, mozda on pravi problem :). Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted July 27, 2010 Author Report Share Posted July 27, 2010 Iskljucivao NOD, Firewall, Ruterov firewall, imam i XP na kompu i tamo instaliram SC2... Uninstall SC2 (windows 7 x64) registri cleaner...instaliram ponovo i isti tuki...znaci smorio sam se ko rovac... a pogledam na payment history ..... otislo 59.99 jevreja skupljanih ... dugo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Da li mozda u zaglavlju ovog foruma pishe Blizzard Tech Support? Ljudi su pokushali da ti pomognu, ali ne mogu da ti kazu ono shto ne znaju. Pishi Blizzardovom Tech Supportu i oni ce ti sigurno pomoci. Nemoj se sekirati, ako si platio dobicesh igru i igracesh je. Za 2 dana necesh crci. Srecno u reshavanju problema! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 inace support odgovara prilicno brzo, meni je u roku od 24h stigao odgovor na mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Jesi li probao alt + tab kad ti to izbaci da vidish da ti nod nije izbacio "application:starcraft2 is trying bla bla bla" i onda mu kliknesh allow i proradi? To se meni desilo. Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted July 28, 2010 Author Report Share Posted July 28, 2010 Ma ne, ovo je koliko sam skontao sa ostalih foruma kao fora u tome sto sam ja ''imao US acc'' a uzeo Eu verziju igre...Moze biti ako Srbiju svrstava izmedju Kanade i Amerike...Sve mi je znaci na Eurpoe Eu a verzija igre Engb... Verovatno je kod njih neki bug posto postoji i topic-a kao da se to desavalo i u beti, a meni je beta radila perfect...tako da ne znam... btw. jos chamim chekajuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Ma ne, ovo je koliko sam skontao sa ostalih foruma kao fora u tome sto sam ja ''imao US acc'' a uzeo Eu verziju igre...Moze biti ako Srbiju svrstava izmedju Kanade i Amerike...Sve mi je znaci na Eurpoe Eu a verzija igre Engb... Verovatno je kod njih neki bug posto postoji i topic-a kao da se to desavalo i u beti, a meni je beta radila perfect...tako da ne znam... btw. jos chamim chekajuci Pa dobro napravi jednostavno EU bnet acc i registruj na njega igru. Ako ti klijent eventualno ne radi, skini ga kada registrujes beta key mozes da preuzmes downloader i igru :) ? Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted July 28, 2010 Author Report Share Posted July 28, 2010 Beta key? Digitalno kad se uzima sa blizz shop-a igra se automatski atachuje za acc, tako da i da mogu da vidim cd key (a ne moze se videti nikako) ne mogu ga staviti na drugi acc kad je vec na ovom... Odugovlace 100 godina sa igrom, ubace betu koja je imala milijardu bug-ova i svi se vade na foru ''pa beta je sto bi sve radilo kako treba'' a sad na forumima njihovim znaci tuga, svako se na nesto zali cast izuzecima kojih je malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Beta key? Digitalno kad se uzima sa blizz shop-a igra se automatski atachuje za acc, tako da i da mogu da vidim cd key (a ne moze se videti nikako) ne mogu ga staviti na drugi acc kad je vec na ovom... Odugovlace 100 godina sa igrom, ubace betu koja je imala milijardu bug-ova i svi se vade na foru ''pa beta je sto bi sve radilo kako treba'' a sad na forumima njihovim znaci tuga, svako se na nesto zali cast izuzecima kojih je malo... Au pa ti si stvarno naj*bao :). Odakle si skinuo igru sa blizzardovog downloadera koji si preuzeo direkt u bnet accountu ili ne ? Ako si skinuo sa nekog warez sajta, downloaduj blizzardov downloader sa bnet accounta i preko njega skini igru, moze lako da ti se desi da si skinuo sa warez-a US, a ovde ti EU key :). GL ! Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted July 28, 2010 Author Report Share Posted July 28, 2010 Sa blizz-a EnGB verziju 2-3 dana pre 27-og...Ali sam proveravao i to probao sam ponovo da skinem downloader ali sam ga vec imao pa se stackovao (2) tako da kontam da je to to... Ma baksuz sam znaci totalni ... kontam da krenem pesaka prema Kaliforniji i da ponesem 10 jaja da ih gadjam (ukoliko ih ne pojedem usput) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Ostaje ti da jedino cimas njihov Support :). Pogledaj koje ti je datum na kompu, mozda to pravi probleme, ali cisto sumnjam :). Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted July 28, 2010 Author Report Share Posted July 28, 2010 Zvao sam ih danas u Finsku ili Norvesku jebem li ga...kao dzabaka fon support i tuki...ceka se po godinu dana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Zvao sam ih danas u Finsku ili Norvesku jebem li ga...kao dzabaka fon support i tuki...ceka se po godinu dana :) Meni su na facebook-u odgovorili u roku od 2 dana (znas sam koliki je facebook :)), ovi bi trebali to brzo da odrade, ali kada se setim da sam cekao 10-ak dana key da Blizzard ubaci u moj bnet account koji sam dobio od sk, eventualno postuj na forumu, mozda to ubrza stvar :). GL ! Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted July 28, 2010 Author Report Share Posted July 28, 2010 Stos je na forumu da se morzes ulogovati samo ako imas ''Character in game'' e sad fazon je sto pametni ljudi nisu predvideli da mozda neko nece moci uopste da udje u igru, nece moci da instalira igru itd. i kako da se zali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Stos je na forumu da se morzes ulogovati samo ako imas ''Character in game'' e sad fazon je sto pametni ljudi nisu predvideli da mozda neko nece moci uopste da udje u igru, nece moci da instalira igru itd. i kako da se zali? Jbg :). Nista samo se nadaj, eventualno kreni da ponovo skidas klijent :). Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 (edited) A shta je ovaj link? support Stos je na forumu da se morzes ulogovati samo ako imas ''Character in game'' Mislim stvarno lupash. Moram da ti kazhem. Ajde otvori link i pokushaj da napravish topic ili prvo prochitaj neke gde su se ljudi vec zhalili. Za chitanje ni ne morash da se ulogujesh. Ulogj se na bnet i stavi da ti je language English EU! To ti je na ekranu gore desno. Ako se ne snadjesh sa teh podrshkom onda se opet javi ovde. Ah da jedno pitanje! Jel znash engleski? Edited July 29, 2010 by Rema Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted July 29, 2010 Author Report Share Posted July 29, 2010 (edited) Omfg...Znam Engleski perfektno i taj link za forum je za betu a ne za sc2... Officijalni forum za Starcraft 2 Eu I nema veze region sto stavim EU kad sam tokom prebacivanja ACC-ova na novi host server moj oznacili kao US... Da pojasnim: Ides da se regujes na us.battle.net i regujes se i sve ok...namestis na europe...sve full. Wow mozes igrati i sve ok i pise ti non stop da si EU .. ali njima u bazi stoji da si US i to ne mozes promeniti... Zato meni ne dopusta da se ulogujem na Eu Sc2 ... To me nervira...kad si novi na forumu odma te svrstavaju u noob-a i debila... Edited July 29, 2010 by HennessY Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 (edited) Nisam te svrstao u debile. Ali ipak razmatram te mogucnosti, da neshto ne znash (engleski npr.). Znash, svi mi ovde mozhemo da napravimo greshke kao debili. Ima ljudi koji ne mogu ili ne stignu da bolje da razmisle o problemu. Pa kontam da nije neshto tako glupo u pitanju. Meni bi bilo drago da nemash taj problem i zhelim da ti pomognem da shto pre pochnesh da igrash SC. Edited July 30, 2010 by Rema Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Pozdrav! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Pozdrav! Pozdrav i tebi :)))). Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted July 31, 2010 Author Report Share Posted July 31, 2010 Moze se zakljucati TOPIC...Reseno je tako sto sam zvao blizzard support i prebacili su mi igru na drugi mail. Ovo su brojevi za blizzard support koje sam zvao preko skype-a (dzabaka) ako nekom zatrebaju +18005925499 Amerika +448000288246 Engleska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts