Jump to content

Domaca Guilda Sword of a thousand truths


Recommended Posts

Domaca guilda Sword of a thousand truths Regrutuje domace igrace zainteresovane za dalji progress u ICC 25 , ukratko.

Raiduje se 3 puta sedmicno , Sreda, Cetvrtak, Nedelja od 23 do 01 realm time, nista preterano hard core 3 sata , 3 puta sedmicno.

Atmosfera je prijateljska, komunicira se na domacem jeziku, progres je 9/12 heroic icc 25 trenutno sa teznjom da prodjemo Dalje. Ruby Sanctum ociscen na normalu takodje.

Postoje i 10 man grupe, 11/12 heroic na 10 man, Mount iz 10 man-a odavno uradjen.

Za sve dalje informacije i ukoliko ste zainteresovani mozete se informisati i eventualno prijaviti za guild na stranici

Realm Sylvanas, Horda EU serveri ofc ^_^

sword1k.guildlaunch.com

Edited by delicatescarletruby
Link to comment
Share on other sites

Ja sam mislila da su domaći guildovi izumreli (sa dinosa.. tbc-om)! Solidan progress imajući u obzir ograničenu bazu igrača. Ne vidim, o kom se realmu radi?

Srećno u Cata.

Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam kroz BG-ove i dungene u zadnjih nedelju dana naletio na 3 igraca iz vase gilde,i bas me zanimalo da mi sami kazu o gildu i sve... uglavnom 2 iz Bgova su koristili bota,a ovaj u dungeon se pravio mutav kad sam mu pisao na srpskom,a kad sam mu pisao na engleskom,odgovarao je krsim rijecim i sturim recenicama kao ' me no now' :D Il Sl... :>

Havarija bracoooo

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pozz Svima, Trenutno nije potreban Balance druid , soz na kasnom odgovoru. Sto se regrutacije tice sve mozete proveriti i pogledati, pise na statusu sta se trenutno trazi, ukoliko posetite sajt guilda. Sto se tice wisperovanja clanova guilda u BG ne znam sta da ti kazem, to je ne bitno, bitno je kako se pokazuju u raidu, ponasaju u raidu itd.. Ofc bitno je kako se ponasaju i van raida i prema ljudima van guilda, ali na njima je dal ce sticati nove prijatlje ili ne, a imamo samo jednog stranca u guildu, Bob se zove , retri paladin :)

***Pre pocetka popunjavanja aplikacije, izdvoijte vreme pogledajte Raiding pravila, vreme raidovanja, razmislite dobro da li vam sve odgovara i da li ste spremni na prihvatanje obaveza. Zatim se ozbiljno potrudite da popunite aplikaciju , svaku stavku, da bi aplikacija bila shvacena kao ozbiljna. Ne propagiramo PVP, 25 man raiding guilda, Gresicete, to se i ocekuje, ali nece se tolerisati ponavljanje. Morate biti spremni da istrpite i poneku losu salu, i takvi ljudi igraju wow, ne smete odmah da besnite i da se svadjate, prijateljsko ponasanje kako u guildi tako i van nje.*** ^_^

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...