Delicatescarletruby Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 (edited) Domaca guilda Sword of a thousand truths Regrutuje domace igrace zainteresovane za dalji progress u ICC 25 , ukratko. Raiduje se 3 puta sedmicno , Sreda, Cetvrtak, Nedelja od 23 do 01 realm time, nista preterano hard core 3 sata , 3 puta sedmicno. Atmosfera je prijateljska, komunicira se na domacem jeziku, progres je 9/12 heroic icc 25 trenutno sa teznjom da prodjemo Dalje. Ruby Sanctum ociscen na normalu takodje. Postoje i 10 man grupe, 11/12 heroic na 10 man, Mount iz 10 man-a odavno uradjen. Za sve dalje informacije i ukoliko ste zainteresovani mozete se informisati i eventualno prijaviti za guild na stranici Realm Sylvanas, Horda EU serveri ofc ^_^ sword1k.guildlaunch.com Edited July 12, 2010 by delicatescarletruby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 thumbs up za stare drugare ! Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 ljubav za drugare Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 <3 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delicatescarletruby Posted July 12, 2010 Author Report Share Posted July 12, 2010 Hvala na podrsci :) Jos samo da post rezultira nekom aplikacijom i kul ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Ja sam mislila da su domaći guildovi izumreli (sa dinosa.. tbc-om)! Solidan progress imajući u obzir ograničenu bazu igrača. Ne vidim, o kom se realmu radi? Srećno u Cata. Quote Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 sylvanas horda Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 dobra je sprdnja u sowrdu :) sarma je tamo Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 ajmo kili pisi aplikacije cuo sam da dele zene i pivo i drogu i sve posle raida :P Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 ako je teko idemo odma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 tebi zene ja cu ostalo moze? Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 (edited) sirite ljubav a ne mrznju Edited July 12, 2010 by Cela_ Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delicatescarletruby Posted July 12, 2010 Author Report Share Posted July 12, 2010 (edited) Pa eto sword se drzi ^_^ , ziv je sword umro nije XD , Pa kad bi bilo jos par ozbiljnijih igraca verujem da bi se moglo i na LK-a 25 heroic :D. Malo popraviti setup, malo ozbiljnijih igraca i eto end game-a :D Edited July 12, 2010 by delicatescarletruby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delicatescarletruby Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 BUMP :))))) Receno vec stoji ^_^ A najvise bi nam sela Maca DPS i Enh Shaman ^_^ Saljite ponude, svaka izuzetna ponuda ce biti uzeta u razmatranje ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 imali ste vi dobrih igraca, ali su vam bili na friend listi u guildi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ja sam kroz BG-ove i dungene u zadnjih nedelju dana naletio na 3 igraca iz vase gilde,i bas me zanimalo da mi sami kazu o gildu i sve... uglavnom 2 iz Bgova su koristili bota,a ovaj u dungeon se pravio mutav kad sam mu pisao na srpskom,a kad sam mu pisao na engleskom,odgovarao je krsim rijecim i sturim recenicama kao ' me no now' :D Il Sl... :> Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenchan Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 (edited) pozz , jel potreban balance druid sa finom opremom i 10/12 25 hc exp :) ? Edited July 17, 2010 by Shkabmonster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenchan Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 (edited) pozz , jel potreban balance druid sa finom opremom i 10/12 25 hc exp :) ? Edited July 17, 2010 by Shkabmonster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delicatescarletruby Posted July 26, 2010 Author Report Share Posted July 26, 2010 Pozz Svima, Trenutno nije potreban Balance druid , soz na kasnom odgovoru. Sto se regrutacije tice sve mozete proveriti i pogledati, pise na statusu sta se trenutno trazi, ukoliko posetite sajt guilda. Sto se tice wisperovanja clanova guilda u BG ne znam sta da ti kazem, to je ne bitno, bitno je kako se pokazuju u raidu, ponasaju u raidu itd.. Ofc bitno je kako se ponasaju i van raida i prema ljudima van guilda, ali na njima je dal ce sticati nove prijatlje ili ne, a imamo samo jednog stranca u guildu, Bob se zove , retri paladin :) ***Pre pocetka popunjavanja aplikacije, izdvoijte vreme pogledajte Raiding pravila, vreme raidovanja, razmislite dobro da li vam sve odgovara i da li ste spremni na prihvatanje obaveza. Zatim se ozbiljno potrudite da popunite aplikaciju , svaku stavku, da bi aplikacija bila shvacena kao ozbiljna. Ne propagiramo PVP, 25 man raiding guilda, Gresicete, to se i ocekuje, ali nece se tolerisati ponavljanje. Morate biti spremni da istrpite i poneku losu salu, i takvi ljudi igraju wow, ne smete odmah da besnite i da se svadjate, prijateljsko ponasanje kako u guildi tako i van nje.*** ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts