nickwood Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 (edited) JAvite se cim Exi proda svoje, posto je on za dlaku jeftiniji :) Nikola 065/6900113 Edit: Spustam na 5000, hajmo brzo :) Edited July 7, 2010 by nickwood Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 8, 2010 Author Report Share Posted July 8, 2010 JAvite se cim Exi proda svoje, posto je on za dlaku jeftiniji :) Nikola 065/6900113 Edit: Spustam na 5000, hajmo brzo :) Prodto Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Nidza car :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 9, 2010 Author Report Share Posted July 9, 2010 kolko sam je tesko tapnuo, za ne verovati. Niko se ne javlja ceo dan, pa onda na jedvite jade rodata drugarici ispod cene, za 4000, a pre toga se javila jedna za 5k, pa odustala posle 10 minuta. Posto je ova pristala za 4k, posaljem vaucer, kao sve kul, naci cemo se za kesh. Potom krenu svi da se javljaju za 5k, ja se smorio, kazem prodato. Onda oko dva juce, posle dva sata nakon, javlja se ova prva za 5k, sa "jes prodao"?. Ja kao "jesam, jebiga". U toj istoj sekundi, zove 4k Sold da kaze "Nikola, prodaj kartu, sestru su sada zvali, dobila je kartu, na konto sto su je ispalili iako je imala najvise lajkova na budite domacin exit performeru, citaj> Miki Geju". I tako ja onda prodam za 5k onoj prvoj, posle sloma zivaca tokom prepodneva :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Mene su malo manje cimali, ali srecom ja skoro svakom ko je zvao sam rekao da ce mozda biti uvece i da cu da javim, za slucaj da prethodni ispale... U svakom slucaju dobro smo prosli, sledece godine ce biti jos bolje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 eh a kad se setim da sam negde zimus razmišljao da kupim jedno 10 karata po 5k, kao uvaljaću ih jula za 8k, hvala bogu pa nisam imao keša tada :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 ortaak je za dan prodao 8 karata po 6k :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 ahaha krule, vr' slika:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts