Chang Li Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Drugar prodaje dva vaucera za sva 4 dana, cena jednog vaucera je 8000din 064/0855818 Novi Sad - Dostavlja :) e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 za te pare moze da mi dostavi do beograda, nikada to nece poleteti. is it just me ili se ove godine ljudi masovno ratosiljaju karata, al nije ni chudo, nema shta ni da se poslusha u sushtini. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chang Li Posted July 4, 2010 Author Report Share Posted July 4, 2010 (edited) Nisu moje sta me briga :P ... Pitao me je da stavim, ja stavio... Edited July 4, 2010 by Chang Li e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 ortak je prodao za 8500 : )tako da nema veze :) ma ove godine je fora sto dobijes vaucer i onda mozes da nastampas 100komada i prodajes :) a samo ce 1 da uzme narukvicu :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts