Coa023 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Pa sto ne igraju ovi ostali (Zamix - gf, zamix - shift, gf-shift)? Coa023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
madred Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 btw , upravo stigla ekipa iz shapca i CTK iz sokobanje :)gf vs zamix i zamix vs shift odigrano , update sam rezultate malopre josh :) ... gf vs shift upravo pochinje :) ... zagrevaju se :) ...the question they keep asking me, how can one so young be so bitter and angry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coa023 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Ok, izvini sto te cimam. Jedva cekam da gledam Urban i PM. Coa023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
madred Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 poshto je gf vs shift pocheo , a URBAN treba da odigra sa svima iz grupe , da 10 kompova i 1 server ne bi sedeli prazni , odigratje se sada SBC vs BB :) ... znachi , pochinjemo i sa GRUPOM D . ...the question they keep asking me, how can one so young be so bitter and angry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaJche. Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Ajmoooooo Urbannnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [shock2] [gilja] [rocket] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snd Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 UROS SE CEKA, MAJCHE MU NIJE DALA DA DODJE RANIJE. TO JE TO !!! alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaJche. Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 UROS SE CEKA, MAJCHE MU NIJE DALA DA DODJE RANIJE. TO JE TO !!! Valjda je tu... :) Neka budu srecni sto je sada tu.. Mogla sam da ga ne pustim! Sledeci turnir ga ne pustam zbog ovog komentara.. Ima da mi stoji u cosku dva dana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madred Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 (edited) ma ko zna gde je on sad chim ga nema ovde :D ! Edited July 3, 2010 by madred ...the question they keep asking me, how can one so young be so bitter and angry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaJche. Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 ma ko zna gde je on sad chim ga nema ovde :D ! Ne brinem ja gde je.. To je moj !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madred Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 PLAYMORE otkazao :) ... ...the question they keep asking me, how can one so young be so bitter and angry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Svaka cast za playmore sto je ispalio par sati pre pocetka grupe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Hahahahahah :D Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0ck3. Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Hahahahahah :D bghf SBC <3 eeVaN :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sid Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Sramota, idzuo nije dosao zato sto se playmore najavio. Koji kompleksi, neverovatno. SAMO PRO 1313 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boss_ns Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 KOMPLEKSI UDARAJU ! DEEPiNSIDE.MATRIX Link to comment Share on other sites More sharing options...
david45 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Rezulati update? Moze malo brze s tim? :D samo HARD samo TVRDO :D eMinds <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAk1.V2L Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 (edited) Sramota, idzuo nije dosao zato sto se playmore najavio. Koji kompleksi, neverovatno. SAMO PRO malo vise kakis suvisne komentare ostavi za sebe... ,a pare smo uplatili tako da nemoj da se brines ako osvojis tur da ce ti biti manja nagrada!! poz Edited July 3, 2010 by dakee Link to comment Share on other sites More sharing options...
boss_ns Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 malo vise kakis suvisne komentare ostavi za sebe... ,a pare smo uplatili tako da nemoj da se brines ako osvojis tur da ce ti biti manja nagrada!! poz HAhAHAHAHAHAHAHAHAHAHA DEEPiNSIDE.MATRIX Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAk1.V2L Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 oblevid'o si druze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 vazno je drugarstvo :D This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Ovako ja da se javim povodom situacije koja je nastala , posle saznanja da ekipa PlayMore (mix) nije dosla na turnir. Izvinjavam se u ime ekipe PlayMore organizatorima i ekipama. Pre svega ja i ne treba da vam pisem ovo nego par ljudi iz moje ekipe koji su iskljucivo krivi za ovo , posto oni se ocigledno nisu izjasnili izjasnicu se ja , jer ne zelim da me prozivaju zbog nekog nebitnog turnira. Pomenuti Mix se vec bio okupio u 3D-u sa svom opremom , dok ja jedini nisam bio tamo jer bi me pokupili usput. Ja sam cekao poziv kada da izadjem , ali sam dobio poruku da ne idemo na turnir. Zvao sam odma i receno mi je da Gogi ne moze da ide na turnir zato sto ima turnir u Doti sutra u Nisu valjda. Zasto to nije spomenuo ranije ne znam , to morate njega da pitate. I tako je sve otkazano , zasto vam nije javljeno ranije ne znam to morate da pitate nekog drugog. Pozdrav i jos jednom se izvinjavam u ime ekipe PlayMore oko svega ovoga. Uzivajte ! I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 u 12 ujutru doshli , ni sekunde za kompjuterom :D bachene pare :D ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coa023 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 HLTV ip? Ispravan? Coa023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
madred Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 HLTV je na serveru , imash IP na prvoj strani gde sam pisao ceo dan :) ... sad igraju SBC vs CTK ...the question they keep asking me, how can one so young be so bitter and angry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coa023 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 (edited) Pise da HLTV nije ispravan (server is not responding)? Btw isti je IP za vreme od 19:40h-23:40h i 23:40h-03:40h, posto je isti IP? EDIT: Uslo mi je. Edited July 3, 2010 by Coa023 Coa023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts