Zba Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 posto vec dosta vremena ne igram a imao sam neke ponude odlucio sam da prodam acc.. ko je zainteresovan msg na msn nemanjachan@live.com u ovom patchu nisu igrane partije, ima dosta ikonica i te munje.. poz ^_^ Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 hocu ja, daj mi 20e i acc i kvit smo Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 dajem pomfrit u trešnji! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted May 24, 2010 Author Report Share Posted May 24, 2010 onaj sto ide uz porciju? ^_^ Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 a ti si hteo onaj zasebni? :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted May 24, 2010 Author Report Share Posted May 24, 2010 pa brate ipak je to w3 acc... :DDD! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 ajd smislićemo nešto Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 jel ide i slava uz acc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted May 24, 2010 Author Report Share Posted May 24, 2010 dobices i Slavu i Slobu! mozes i Milana... koji god ti treba! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 gheeeeeaaaa ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1nke Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 govedo daje tecaje kako postat nepobjediv na terenasu , javite se na : howwedoimba@hotmail.com moze i zamjena tecaja za plisane medvjedice , toga nikad govedu dosta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 slobodno trpanje ustasa na p1nke@net.hr . ovo je msn adresa, nista vam nece reci moze se samo nasmejati :) ako imate frustracije, u know a place to be! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1nke Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 naravno , tvoja keva where else Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 pinkijeva keva bolje meša, vote pinky's mom! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 [x] pinke's mom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted June 3, 2010 Author Report Share Posted June 3, 2010 SJEBASTE MI PRODAJU!!!!111 :D Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 izvini brate Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1nke Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 nego kadcemo u mali korzo il zutu gredu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted June 4, 2010 Author Report Share Posted June 4, 2010 kad dodjes siso jedna... mada ne racunaj na goveda, on prodaje drugare koje ne vidja mesecima zbog ribe!!! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts