stafa Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 odlican film Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paxde Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Ok film :) Igrali smo mozda na TR-u Nesto malo ... ovi sto ti govore za backpaddle itd su u pravu idd backpaddlas al to je tvoj nacin igranja i niko ne moze nista da ti kaze..dril klikuje pa sta :S? Lik ima 2800++ ...Igras kako se tebi svidja ili kako si naucio..Pozz! Btw Trazim 3v3 team srpski prefer 2600~ idemo glad barem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shammyftw Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 Mozda malo greedy,ali bih voleo da mi thread ostane na prvoj strani foruma :DDD, cisto da novi ljudi mogu da pogledaju :P P.S. Mozda dodje novi film uskoro, mada s obzirom kako ljudi reaguju na elem shamane i lsd, pitanje je..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenchan Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 gl na rank 1 btw ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 sto ne bi napravio movie ako imas zelje i vremena, da te ne downrejtuju random retardi sa wcm? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shammyftw Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 A fora je sto je poenta filma da pokazes neki skill i nesto posebno, a ono, sa shammyem ima samo par stvari koje mogu da se pokazu... a i da,u prvom filmu sam dobio samo takve flamove za nesto sto nije bilo ni priblizno facerollu Sta znam,ako me ne mrzi mozda uradim jos jedan film,videcemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kshaja Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Jedna molba, ako vam se stvarno svideo film, plz napravite acc na warcraftmovies i dajte neki dobar vote, neka deca su mi srozala rating skroz :( Anonymusi prolaze tako sto ih ispljuju na wcm a da ni ne pogledaju film, a elita moze da napravi snimak kako majmun jede svoj izmet 30 min i dobice 5*, a da ih pola ni ne pogleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts