Jump to content

TerraNet Spring League 2010


Recommended Posts

TerraNet Spring League 2010

Prijave od 01.5.2010. do 8.5.2010. na http://www.terra.net.ba/forum/index.php/board,94.0.html

Challenge: Od 9.5.2010 do 13.5.2010

Izvlačenje grupa: 14.5.2010 21:00

Početak lige: 15.5.2010 18:00

Nagrade

Odmah na startu moramo napomenuti da nagrada neće biti. Liga se igra radi zabave!

Challenge

S obzirom da postoji mogućnost da se prijavi više od 32 ekipe, a kako bi svima pružili šansu, odlučili smo da uvedemo kvalifikacije (challenge).

U subotu 8.5.2010. biće objavljena lista na kojoj će ekipe moći da vide dali su u prvih 32 ili su ispod. Lista će biti objavljena ovde: http://www.terra.net.ba/forum/index.php/board,93.0.html

Ekipe koje su ispod imaju pravo da izazovu jednu (Samo jednu) ekipu iz 32 na kvalifikacioni meč koji izazvana ekipa MORA prihvatiti. Ovi mečevi će morati da se odigraju u periodu od 9.5.2010. do 13.5.2010.

Izazivač (Ekipa ispod 32) će postaviti temu na http://www.terra.net.ba/forum/index.php/board,93.0.html gde će u naslovu navesti sledeće: CHALLENGE - Izazivač vs. Izazvani

Administracija TerraNet Spring League 2010 će nakon toga ponuditi termin/e za odigravanje. Termin/i će morati da se poštuje/u i naknadno odlaganje nije dozvoljeno! Ukoliko se jedna od ekipa ne pojavi u zakazanom terminu smatraće se da je odustala od daljeg učestvovanja a druga ekipa će ući u 32.

Ukoliko se desi da neka ekipa bude izazvana više puta prednost će imati Challenge koji je ranije postavljen. Ekipa koja postavi Challenge za već izazvanu ekipu ima pravo da promeni svoj izbor i zameni ekipu koju izaziva.

U kvalifikacijama će se odigrati jedna de_dust2 mapa. Produžetci se NE igraju! Ukoliko rezultat bude nerešen dalje će ići izazvana ekipa. U kvalifikacijama važe sva ostala pravila navedena u http://www.terra.net.ba/forum/index.php/topic,11015.0.html

Ekipa koja pobedi u Challenge meču dobija imunitet od izazivanja.

Sistem Takmičenja

Mečevi se igraju po grupama subotom i nedeljom u terminima od 19:15, 20:30, 21:45 i 23:00 + bonus termin od 18:00.

Igra se MR15, prvo smoke runda za uzimanje SS gde team leader svake ekipe baca 1 smoke, zatim knife runda gde pobednik bira stranu

Overtime se NE igra!

Učestvuje max 32 ekipe podeljene u 8 grupa sa po 4 ekipe. U slučaju da se prijavi više od 32 ekipe, administracija će izabrati po svom nahođenju 32 ekipe a ekipe koje ne budu izabrane će imati pravo na Challange odnosno da izazovu jednu od izabranih ekipa. Izazvana ekipa MORA prihvatiti izazov. Datum i vreme odigravanja Challenge-a će biti naknadno utvrđen od strane administracije i obe ekipe će morati da poštuju termin. Ekipa koja pobedi u Challenge-u ulazi u startnih 32 i dobija imunitet od daljih izazivanja.

U grupama se igra 3 kola:

1. kolo (15. i 16. Maj) - de_dust2

2. kolo (22. i 23. Maj) - de_nuke

3. kolo (29. i 30. Maj) - de_inferno

Za plasman u grupama prvo se gledaju poeni a zatim razlike dobijenih i izgubljenih rundi. Ukoliko su i dalje dve ekipe izjednačene gledaće se međusobni susret.

Za pobedu se dobija 2 boda a za nerešeno 1.

Dve najbolje ekipe iz grupa idu dalje u eliminacije gde se igra po sledećem sistemu:

eliminacije.jpg

1/8 finala (5. i 6. Jun): best of 3 (de_tuscan, sledeću mapu bira poraženi)

1/4 finala (12. i 13. Jun): best of 3 (de_train, sledeću mapu bira poraženi)

1/2 finala (19. i 20. Jun): best of 3 (de_nuke, sledeću mapu bira poraženi)

Finale (27. Jun): best of 3 (de_dust2, sledeću mapu bira poraženi)

Datumi odigravanja mečeva nisu fiksni i administracija zadržava pravo da ih naknadno izmeni kako bi se sve uskladilo sa mogućim Challenge-om!

Pravila takmičenja

1. Liga će se igrati isključivo na protokolu 48. Protokol 48 se može skinuti ovde: http://cs.terra.net.ba/csfull

2. Kašnjenje se neće tolerisati! Sve ekipe imaju 15 minuta da uđu na server i da se zagreju. Ekipa koja se u zakazanom terminu ne pojavi na serveru automatski gubi 0 - 16 ili se pak ekipe mogu dogovoriti o naknadnom igranju/odlaganju.

3. U slučaju nenamernog napuštanja servera (net, pc, struja,...) od strane bilo kog igrača, odmah se stavlja pauza, a igrac ili zamena imaju rok od 5 min da uđu na server i dalje se nastvlja normalno. Ako igrač ne ulazi na server, admin koji kontrolise meč skida pauzu i ekipa nastavlja meč sa 4 (ili manje) igrača.

4. Odlaganje mečeva. U eliminacijama, kada vaše ekipe igraju mečeve znaćete minimum 4-5 dana ranije tako da ukoliko vam termin ne odgovara vi imate pravo da tražite odlaganje, najmanje 2 dana pred meč i ako to uradite na vreme suprotna ekipa MORA da prihvati odlaganje i da se dogovore za novi termin, molbe za odlaganje dan pre meča ili na dan meča neće biti uvažene ali ukoliko se druga ekipa ipak složi onda nije problem.

NAPOMENA: Vodite računa da odlagajuće termine tražite od 12h - 18h jer su regularni termini mečeva od 19:15, 20:30, 21:45 i 23:00, naravno sve uz dogovor sa adminom određenim da sudi vaš meč. Važi i za odlaganje mečeva u grupi.

5. Nepravilnosti. Ako u toku meča zapazite bilo kakvu nepravilnost, nemojte gubiti vreme da isterujete pravdu (da psujete i slično) već završite meč a posle će te moći da odgledate demo i ako budete sigurni da je bilo nekih nepravilnosti da se žalite na forumu. Takođe možete adminu da prosledite primedbu (say_team: @text). Vređanje i slični ispadi neće se tolerisati. Sve žalbe će biti razmatrane nakon meča!

6. Zabranjeno je koristiti say komandu! Samo Team Leader sme koristiti say komandu! Za svu komunikaciju sa saigračima koristite say_team ili Team Speak. Nepoštovanje dovodi do upozorenja admina i admin ima pravo posle 2 upozorenja da prekine meč a da kažnjena ekipa izgubi meč sa 16-0.

7. Kada dođe vreme vašeg meča, pre nego što uđete na server stavite odmah svoj tag i nick da bi meč što pre krenuo.

8. Pre knife runde postojaće i smoke runda u kojoj će Team Leader svake ekipe baciti 1 smoke. Igrači su dužni, gledajući u smoke, da prikažu score tablu i snime screenshot kao dokaz. Nakon meča igrači su u obavezi da dostave screenshot ili nekome od sudija ili uploadovanjem na internet i postavljanjem linkova. Ukoliko neposredno nakon smoke runde (a pre početka samog meča) jedan od igrača napusti server smoke round se ponavlja.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...