SleepeR^ Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 ajde kao da niste navikli da se finale uvek igra u sitne sate... maltene na svakom turniru bude tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 19, 2010 Author Report Share Posted April 19, 2010 @dullence brate to i jeste jedini problem , 1/2 i finale se igra BO3 . . . ali kako mi se cini najbolje je da se prvo 1. dan odgraju grupe , a 2. eliminacije . . . glupo je da se za drugi dan ostavlja samo 1/2 i finale . . .ali videcu sa gazdom do koliko ce moci da se igra tour. . . pitanje je da li ce on dozvoliti da se igra do 3-4 . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 19, 2010 Author Report Share Posted April 19, 2010 (edited) @ sleeper ovo su bas sitni sati , ako su grupe gotove oko 21-22h , jos oko 4 sata za 1/4 , pa jos 1/2 BO3 i finale BO3 . . . mnogo je to . . .cini mi se da je najbolje da se odigra to za 2 dana , da bi bilo sigurno . . . grupe prvi dan , eliminacije drugi . .. Edited April 19, 2010 by fuRyTEAM ' eVOLUTION Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 onda moras da racunas i za smestaj za one koji ce ostajati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 19, 2010 Author Report Share Posted April 19, 2010 pa brate , ja ne znam kako tu da pomognem , samo znam koji je najjeftiniji hotel . . . . i mogu ekipe koje ostaju da odvedem do hotela , i posle da ih pokupim ispred hotela , toliko je u mojoj moci . . . meni isto niko nista nije racunao u BG-u , pa sam presao pola grada sa ortakom peske :) i na kraju nasli smo gde stanuje jedan drug , i tu prespavali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 pa ono, ako se vec cimas da se igra 2 dana, organizuj jos neku manju igraonicu i stavi 20ak ekipa limit i napravi fin turnir.. odi do golfa ili tako necega, trazi popust.. kad se vec cimas toliko cimaj se na veliko ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 19, 2010 Author Report Share Posted April 19, 2010 a koju igraonicu ? jedva sam izvukao i u sarcu da organizujem , mnogo mi je cimanja za 2 igraonice . A do golfa cu da odem da vidim , ali rekao bi da je NOVI PALAS jeftiniji od Golfa . . . .ako ovaj tour lepo prodje organizovacu opet ali za vise ekipa , i tada cu 1000000% uspeti da sredim za kompove . . . sada sam kasno rekao gazdi i propalo . . .e dullence , jel bi mogao nekako da vidis sa Savom iz HOP-a da li moze da sakupi nesto ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Pa ako ocekujes da ti se tur zavrsi u 12 od toga nema nista.....a ako pravi jedan dan 12 ekipa i da das svakoj ekipa max da se namesti 15min ili ti da se zagreje to je njihova stvar sta ce rade tih 15min. tur moze da ti se zavrsi oko 3-4 ujutru pre toga ne moze....samo kasnije :-D javi se na msn dacu ti ja broj i od save i od vf-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 20, 2010 Author Report Share Posted April 20, 2010 pa zato sam ja i rekao da je najbolje da tour traje 2 dana , prvi dan grupe , drugi dan eliminacije . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 al sta ces s ekipama koji moraju da ostanu taj drugi dan? :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 20, 2010 Author Report Share Posted April 20, 2010 to pitanje je vec bilo postavljeno . . . . ja ne znam samo kako ti planiras da se turnir odigra za 1 dan . . . ali kao sto sam ti vec rekao , koga smo mi pitali gde cemo da spavamo kad smo u bg dolazili ??? Videcu da odem do nekog od ovih jeftinijih hotela i da probam da se dogovorim . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 20, 2010 Author Report Share Posted April 20, 2010 imam jedan problemcic sa ziro racunom . . . racun je devizni i mogu se uplatiti samo evri :Sdefinitivno idem sutra u banku da otvorim novi racun . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Posto ti imas toliko problema, zasto ne bi odlozio sve i kad se lepo organizujes napravi jedan veci turnis i to je to?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 20, 2010 Author Report Share Posted April 20, 2010 Nije meni problem da odlazem , ali kako mi se cini ima tour u Nisu 16 . . . ali ovo su sve sitni problemi :) tj jedan problem , oko ziro racuna , najmanji je problem otvoriti novi :)nece biti odlaganja ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Okej, GL onda :) sredi neki hltv makar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 20, 2010 Author Report Share Posted April 20, 2010 hvala , a za HLTV ne mogu da garantujem , ucinicu sve sto mogu ;) Pa ako ocekujes da ti se tur zavrsi u 12 od toga nema nista.....a ako pravi jedan dan 12 ekipa i da das svakoj ekipa max da se namesti 15min ili ti da se zagreje to je njihova stvar sta ce rade tih 15min. tur moze da ti se zavrsi oko 3-4 ujutru pre toga ne moze....samo kasnije :-D javi se na msn dacu ti ja broj i od save i od vf-a prvo me adduj na msn pa cu onda da se javim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baller4life Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 e batice da se javim i ja malo :) :) :) ako mozhemo pare donesemo na ruke bilo bi ok....eminds a za turnir ja organizovao u valteru sa 12 ekipa trebalo da krene u 9 a pocelo u 11............planirano finale u 8 tako i bilo i zavrsilo se sve do 10,11 sati tako da moze sve se odradi za 1 dan bez problema :) :) :) gisy eminds :) :) :) SVRSH!!!!!! Quote eMinds product KO NEMA U GLAVI IMA NA INTERNETU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 21, 2010 Author Report Share Posted April 21, 2010 ok ok . . . rekao je meni uros da cete da donesete pare na ruke , nema problema :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
savkelita Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 GL sa turom & gledamo se! ZVEZDA TRSTENIKA :D Quote Pustim Otpisani.mp3 i udjem na german DM! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 21, 2010 Author Report Share Posted April 21, 2010 hvala , GL vama na touru :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImProviser Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 GL sa turom & gledamo se! ZVEZDA TRSTENIKA :D hahah HF xD Quote (L) Team Xenon (L) 11:24 PM - Lo.Oka: el normalno da iako sam desnjak lakse mi da igram cs left handed Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMc Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Bice dobro, gl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 20dana pred turnir 5 strana foruma.. ma kaman, ovo nije bilo jos od bgca ^_^ kreki viki, sredite ga malo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 21, 2010 Author Report Share Posted April 21, 2010 hahahahaha :) mnogo postavljate pitanja :) ja mnogo spamujem :$ hahahaha xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po1son Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Oceli biti dozvoljeno pripitim igracima da igraju :P imamo jednog koji tek posle treceg piva pocinje da igra :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts