x - Files[kassad] Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 jos jedno obavestenje , turnir ce se verovatno odigrati na 20 racunara :) e ovo ti je dobro , jer realno na 10 kompova je propast :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 15, 2010 Author Report Share Posted April 15, 2010 Pa brate , gazda danas ide da vidi za te kompove , pa posle moramo da vidimo u koju prostoriju da stavimo . Ali trebalo bi ok da ispadne . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l0lz. Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=WAgv5WsyRSQ Dejo GL sa turom ... KAMAN <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 15, 2010 Author Report Share Posted April 15, 2010 Ty Tajlo :) <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beans Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Srecno sa turoom ... Dobro bre kreki, sta si se `navrz'o` na decu, pusti nek se muce :D Vikiii ??! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 15, 2010 Author Report Share Posted April 15, 2010 (edited) dulence TJOETJE , sakupi nesto i dodji . . . da se sigramo :D Edited April 15, 2010 by fuRyTEAM ' eVOLUTION Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilesku Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 HoE ostavio pare u igraoni. *: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 15, 2010 Author Report Share Posted April 15, 2010 HoE ostavio pare u igraoni. *: pare pokupljene :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 16, 2010 Author Report Share Posted April 16, 2010 jos jedna molba za ekipe koje su pozvane , ako mogu nekako da jave da li ce da ucestvuju ili ne . . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 jos jedna molba za ekipe koje su pozvane , ako mogu nekako da jave da li ce da ucestvuju ili ne . . . . Nema sta ako mogu, ostavi datum do kad treba da jave, ako se ne jave ubacis druge ekipe i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 16, 2010 Author Report Share Posted April 16, 2010 ma ok je to , sacekacu jos malo . . . sada treba da mi jave broj racuna na koji treba da se uplati novac pa cemo onda da vidimo . . . . inace 2 ekipe su vec platile . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 kad se bude znalo koliko ce biti ekipa,na koliko ce se racunara igrati i koliko ce dana trajati,mi javljamo...Mislim da su to osnovne stvari koje svako ima pravo da zna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 16, 2010 Author Report Share Posted April 16, 2010 Ovako, ukoliko se bude igralo na 20 racunara , postoji mogucnost da se zavrsi za 1 dan , tj oko 2-3 nocu (16 ekipa ) , 80% ce da se igra na 20 kompova . . . I ako bude 16 ekipa , 1. mesto 20.000 din 2.mesto 10.000 din . . . . 12.000 din dajem za 2 dana igraoni . . . . meni ostaje samo kita rolovana . . . moram pare i za podlogu da dam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 LLesko poz~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 16, 2010 Author Report Share Posted April 16, 2010 (edited) poslednje obavestenje za tour :( . . . Turnir se nece odrzati , razlog je veoma glup , gazda nije uspeo da sredi za jos 5 kompova , a na 10 nece moci da se zavrsi nikako , inace planirao sam da se odigra sa 16 ekipa . . . izvinjavam se svima koji su se prijavili za turnir , ekipama koje su uplatile ( magnificient , fury , hoe , unforgiven i fantasy ) novac je vracen . . . jos jednom se izvinjavam svima . . . ipak ce se odrzati , omg ! :D Edited April 17, 2010 by fuRyTEAM ' eVOLUTION Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 Pa ako imas 10 kompova, napravi neki turnircic za 12 lokalnih ekipa. Trajace dosta, al ono samo da se igra ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 16, 2010 Author Report Share Posted April 16, 2010 videcu za to . . . ako urban i dalje hoce . . . ali mi planiramo da idemo za BG . . . videcu , popricacu sa ovima iz okoline. . .i vF zna za tour . .. pa cemo da vidimo . . .sve zavisi od zainteresovanih ekipa .. ne od mene . . .ako bude bar 8 ekipa igrace se. . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 Ma hocemo mi..... mozes da skupis 10-12 ekipa sigurno iz okoline... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
savkelita Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 RADiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii RADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :D Quote Pustim Otpisani.mp3 i udjem na german DM! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 17, 2010 Author Report Share Posted April 17, 2010 (edited) da li moze neko iz vF-a da javi da li ce da ucestvuju ??? i moram do rajdera da idem da vidim za fmt i jos neke ekipe tamo . . . . Edited April 17, 2010 by fuRyTEAM ' eVOLUTION Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 vF je na turniru sada, tako da ces morati sacekati do sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 17, 2010 Author Report Share Posted April 17, 2010 ma bar tih 8 ekipa da sakupim da ne ispaljuem ekipe koje su se prijavile ili platile . . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 lokal turnis za 600kinte... mnooogo je kume mnooogo je ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 17, 2010 Author Report Share Posted April 17, 2010 brate , ae ti sad vidi koliko ja moram da platim igraonicu . . . . 6K mi trazi za jedan dan , a ko zna da li ce tour uspeti da se zavrsi za taj 1 dan posto se igra na 10 racunara . . . ako imate neki bolji predlog kazite . . . ja cu da vidim , i jos verovatno iz svog dzepa dajem pare za podlogu . . . zato sada lepo kazite , ukoliko neka ekipa odustaje od toura da znam , jer ako ne bude jos neka zainteresovana ekipa nece se odrzati , a mi planiramo za BG da idemo na SELO CREW tour . . . .ili ukoliko nekom ne odgovara to kolika je uplata neka kaze . . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts