Jump to content

Matrix turnir #2 - grupe -


prota_

Recommended Posts

  • Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jel smo se dogovorili da to vishe necemo da spominjemo javno?

Izvini brate.

Enivejz.

A short guide kako dotji do igraonice:

Adresa igraonice Matrix je Futoshka 1. Nalazi se blizu i zheleznichke i autobuske stanice koje se nalaze jedna pored druge.

Ispred zheleznichke stanice na potkovici se nalaze taksisti, ali to su divljaci i uzetje vam bash dosta para tako da ne ulazite u njih. Prepoznatjete ih tako shto su neobelezheni, odnosno ima samo tabla TAXI na njima. Na 50 metara odatle se nalazi stajalishte sa gradskim taxijima. Taxi udruzhenja su Novus, Beli Taxi, Crveni Taxi, Lav Taxi, Nacionalni Taxi, SOS Taxi, Nash Taxi, Maxi Novosadjani, Taxi Vojvodjani. izatjitje vas 100 dinara taxi do igraonice, sem ako vas taxista ne vozi sporednim putevima (sakrijte dobro naglaske [:D]).

Ako ne mozhe vas 5 da se ugura u taxi mozhete i gsp-om da dodjete. Kad sidjete sa zheleznichke nalazi se nekoliko stanica za autobuse. Uglavnom u prigradski busevi i dvocifreni su, da ne udjete u pogreshan pa zavrshite u Kisachu. Bus koji vama treba je 4 (slovima: chetvorka). Stanica se nalazi sa desne strane i lako je natji poshto je svaka stanica oznache brojevima autobusa. Cena karte je 40 dinara i kupuje se kod vozacha i preporuchljivo je kupiti kartu jer bez nje ne mozhete da udjete u autobus. Trebalo bi da je tretja stanica po ulsku da je vasha. Mozhete da pitate vozacha ili samo da skontate kad ste kod "Futoshke Pijace" koja vam je sa leve strane. Kada sidjete sa autobusa nadjite tablu na kojoj pishe Matrix i tu je. Igraonica se nalaze prekoputa pekare Dunav. Rachunam tako je nalakshe natji.

Takodje mozhete i peshke da dodjete i nije daleko. Kada sidjete sa autobuske stanice dodjite do zheleznichke koju je teshko promashiti i odmah je pored. I onda idete samo pravo. Takodje ako idete vozom treba da idete samo pravo na veliki bulevar Revolucije. Najvetji bulevar u gradu sa 6 traka. Ima nekih ~1 km. Verovatno i manje. Ista pricha kao sa gsp-om. Futoshka ostaje sa leve strane i na toj raskrsnici idete desno i prekoputa vam se nalazi igraonica.

Prekoputa igraonice se nalazi najbolja pica na parche u gradu "Caribic". Pekara "Dunav". Pored je Leskovachki roshtilj. U blizini se nalaze i 2 igraonice koje nisu nishta posebno, ali ako neko zheli ima ih na raspolaganju.

Nadam se da ste shvatili kako dotji do igraonice. Ako neshto treba, pitajte na pm.

MAPA:

1e57222a.jpg

crvene mrlje - autobuska i zheleznichka stanica

smedja mrlja - stanica chetvorke

narandzasta mrlja - taxi stajalishte

zelena mrlja - futoshka pijaca

ljubichasta mrlja - cilj (igraonica)

I centar je blizu, zaokruzhen plavom bojom.

Edited by prota_
Link to comment
Share on other sites

proto ne maltretiraj ljude :D :D kad krenete od zheleznichke bulevarom prema mostu ... brojite 4 semafora ... na chetvrtom semaforu sa desne strane pishe tabla matrix na 4 metra od semafora ... treba vam 15 minuta peshke ...

Edited by 2bp.O
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...