Jump to content

Potrebna pomoc!


GaleBoy93

Recommended Posts

Pozdrav svima, ja sam resio da pocnem da igram WoW, to verovatno nebi ni odlucio da nisam dobio na poklon 14-day trial edition World of Warcraft. Pogledao sam sve sto mi je bilo potrebno oko igre samo me zanima da mi neko pomogne oko pocetka.

Dali je ovaj trial osim na broj dana ogranicen sa jos necim, ja sam cuo da sa trial acountom ne mogu da ulazim u neki guild, da pozivam igrace u grupu i slicno.

Ja sam dobio trial edition clasic WoW-a i imam na njemu authentication key ali neznam dali moram da kupujem i TBC i WOTLK ili ne? Mislim ja vec imam instaliran WOTLK sa zadnjim patchom nego dali moram nesto posebno da kupujem ili ne?

Kako kasnije ide oko produzenja tog trial-a ako mi se zasvidja igra na originalnom serveru? Cuo sam da mogu i za iz igre da kupujem mesecne pretplate.

Ako ima neko dovoljno strucan da mi objasni i pomogne oko ovoga bio bi mu zaista zahvalan, a posto vidim da je dosta onih koji razumeju dosta stvari ovde onda se nadam da cu dobiti pomoc.

Hvala unapred

Link to comment
Share on other sites

ne bih da te razočaram, ali taj "trial classic wow-a" koji si dobio na poklon baš i nije neki poklon - jer ako bi da igraš (kako si rekao "na originalu") moraš sve da kupuješ - pre svega sam WoW Classic, a kasnije možeš dokupiti i TBC i WLK (tim redosledom). šta imaš insalirano na kompu trenutnone menja stvar - fino je što to već imaš, ali kupovinom igre ti zapravo kupuješ pravi account a kupovinom TBC-WLK ti kupuješ "account upgrade". Dakle, imati sve (i WLK) instalirano na kompu je korisno, ali ni iz daleka dovoljno za igru - account (i kasniji upgrade istog) je suština cele priče.

inače trial zaista jeste extremno ograničen, dakle ne samo guild, igrači u grupi isl, već praktično 99% igre - to je samo mali prozor u WoW svet, da stekneš ikakvu sliku o ičemu.

pozdrav

otišao tetki da odnese lek...

Link to comment
Share on other sites

ako igde postoji neko strucan na forumu onda mislim da je to ovaj forum :P

e sad shto se tiche trial igranja, i pored toga shto je vanilla trial, ili ti prvi deo, ti morash da imash instaliran ce wow sa svim expanzijama, bilo bi glupo drugacije jer nebi imao recimo modele likova koji nose armore iz bc/wotlk niti bi imao skinove recimo blood elfova i drenaja, deathknightova itd... znachi morash da imash wow vanilla, tbc, wotlk i patch 3.3.3 koji je danas izashao.

shto se tiche nadogradnje triala na pravi acc, jednostavno cesh imati tu onpciju kada budesh hteo da produzish isti, trebace ti cd-key koji cesh registrovati na blizzard europe sajtu i jednostavno nastaviti svog lvl 20 lika (lvl 20 je maksimalni nivo koji mozesh da dostignes kao trial)

trial je ogranicen sa dosta stvari tipa grupe, tradeovanje, guildovi, lvl, suma novca itd... znachi trial je tu samo da bi video kako izgleda okruzenje, ja ga lichno ne preporucujem nikome, bolje da ti da neko koga znash svoj acc malo da vidish kako izgleda.

placanje iz igre ne postoji, ko god da ti je to rekao slagao te je, ovo nije eve online :) jedini nachin da placash iz igre je da prodajesh ingame valutu za rl valutu, zatim za te pare kupish game card, ili nadjesh nekoga ko ima game card pa hoce isti da proda za gold. to je sve protivzakonito naravno, ali radi se.

ako imash bilo koje pitanje slobodno pitaj, ako znam odgovoricu ti, ako ne ima ko ce :)

e da, ako igrash hordu to je duplo skuplje! znachi odesh u alijansu i placash duplo jeftiniju pretplatu :)

www.500px.com/chegster26

Link to comment
Share on other sites

Imas odredjena ogranicenja sa svakom trial verzijom neke mmo igre. Recimo ne mozes da primas i saljes postu, ne mozes da pricas u nekom od kanala (da li je to general ili trade, ne znam), ne mozes da formiras party itd.

Sto se tice classic wowa, da bi nastavio, moras uzeti cd-key za ostale delove (e sad, nisam siguran ako uzmes odmah cd-key za wotlk, da li je tu sadrzan i tbc jer ja kad sam igrao, ja sam krenuo za vreme classic wowa, te sam kupovao kako je koji deo izlazio).

Sto se tice produzenja trial verzije, mislim da postoji opcija u account managment da se trenutni trial account produzi na full.

edit: prestigose me ova dvojica, ali neka stoje postovi :)

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...