Klinac Balavac Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Da li neko zna gde imaju da se nađu besplatno za download fajlovi pogodni za štampu, slika poznatih slikara koji su davno mrtvi, pa im jelte, istekao copyright. Našao sam da masovno nude za prodaju odštampane, uramljene reprodukcije itd. što samo govori u prilog mojoj pretpostavci da tu više nema nikakvog copyright-a. To mora da ima negde na netu, u nekoj art bazi, ali očigledno van očiju google-a ili makar prvih stranica rezultata. Konkretno tražim Gustava Klimta (Gustav Klimt) i Alfonsa Muhu (Alfons Mucha). Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 imamo identichan ukus sto se slikara (impresionizam i postimpresionizam). Sto se tiche tvog pitanja, nakon 77godina od smrti slikara istiche copyright. Znam lika iz grada koji se bavi stampom i prodajom upravo takvih reprodukcija. Stampa i na platnu i na nekon materijalu koji je slichan (silvan, silan...tako nesto). A slike koje koristi je nasao u nekoj Korelovoj CD biblioteci Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 (edited) Heheheh... baš sam se nadao da ćeš ti da mi odgovoriš. Znači da jurim Corel CD sa tim... Baci mi neki link ili telefon tog lika na PM, molim te. Naravno, ako neko zna išta o ovome što sam pitao, neka slobodno nastavi da postuje, potraga nije završena. Edited March 24, 2010 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts