Jump to content

Aktrona eSports - searching for QL TDM team.


Recommended Posts

Pozdrav

Aktrona eSports - www.aktrona.net koji se moze pohvaliti sa jednim od najjacih cod2 i cod4 timova u evropi, i ponajboljim ut2004 timom u regionu zeli se ukljuciti na quakelive scenu.

Potrebna su nam 4 igraca + 1 u backupu(3 igraca za backup vec imamo ali u slucaju postojeceg tima nebi se mjesali u sastav ukoliko to kapiten i ostatak novog tima ne zeli) koja su dosta aktivna, skill bi trebao biti bar medium (pod medium smatram da igraci imaju neko iskustvo iz quake 3 i da imaju neko iskustvo na tdm - ne trazi se previse jednostavno je bitno da su igraci aktivni pogotovo sto se tice tdm-a) ali najveci kriterij je volja da se igra timski i iskustvo u timskoj igri. Najvise nas interesuje TDM tim, ali i CTF/CA ekipa ukoliko postoji pored tdm tima ili isti tim igra vise gametypova nije na odmet.

Igraci bi bili u prvom lineupu tima, a ako se neki vec postojeci tim zeli prikljuciti nasem multigamingu (max 8 igraca) to bi bio veliki plus.

Tim bi imao svog kapitena koji ce biti izabran od strange managementa tima i igraca u timu, ili ako je u pitanju vec postojeci tim njihov lider ostaje Team Captain i u Aktroni. Kapiten bi imao potpunu slobodu u donosenju odluka u vezi sa quakelive takmicenjima i timom naravno sve uz dogovor sa ostatkom igraca tima.

Sto se tice podrske od strane managementa, zasad necemo moci ponuditi mnogo podrske, ali team je u usponu i vjerovatno ce se situacija popraviti u narednih pola godine, pa se mogu ocekivati i neka sponzorstva, sve u slucaju da se ostvare neki rezultati. Ako nista kad se otvori mogucnost premium accounta na quakelive moci cemo bar leaderu obezbjediti premium account tako da nema problema za servere.

Ako se zelite prijaviti javite se na ovu temu na forumu, ili na moj mail: rad1uzbih@gmail.com.

Postavio sam ovo prvo ovde jer bi zelio da tim bude sastavljen od ex-yu igraca. Nadam se da ce biti zainteresovanih i izvinjavam se ako sam prekrsio ovim neka pravila foruma.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...