salejemaster Posted June 1, 2013 Author Report Share Posted June 1, 2013 upao sam u cardhunter betu tek sam poceo al igra mi se cini jako dobra, totalno osvezenje http://www.cardhunter.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peregrine Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 I ja upadoh pre neki dan igra je stvarno dobra, ovo ce se svideti i onima koji vole taktiku. Inace 3. juna krece Scrolls beta, od ovih sto su radili Minecraft, upad se placa 15€. Jos jedna odlicna igra. Hearthstone i Hex na putu, ovo je izgleda godina ccg igara. :) Quote "There is no such thing as innocence, only degrees of guilt." Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted June 2, 2013 Author Report Share Posted June 2, 2013 i da ne zobarivom SolForge :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peregrine Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Uf da zaboravih na SolForge, tu je i Ascension od istih ljudi, takodje ove godine. :D Quote "There is no such thing as innocence, only degrees of guilt." Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 (edited) http://scrolls.com/ Evo vam ovo.Od kreatora Minecrafta. Nije f2p, jebi ga... Iskreno, meni ovo tako simpaticno izgleda, da planiram da kupim za koji dan. 13e minimum cena, nije ni mnogo, kad covek razmisli. :) Ziju, procitah post gore, ali mi je promakao deo o scrolls. :< Edited June 3, 2013 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted June 3, 2013 Author Report Share Posted June 3, 2013 3 posta gore covek je vec sve to napisao ali slazem se treba potvrditi :D, ja kupujem danas posto sam bahat i igra mi se tako nesto :P, mogu javiti utiske kad malo isprobam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peregrine Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Javite se da odigramo koju partiju, ingame name isto kao i ovde na forumu. :D Quote "There is no such thing as innocence, only degrees of guilt." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Bacite neke impresije o igri, kako vam se cini za sada i da li objektivno ima potencijala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peregrine Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Izmedju Scrolls i CH mislim da Card Hunter pobedjuje. Scrolls u trenutnom stanju po meni nije vredan tih 15€ koliko oni traze, u igri su samo neke najosnovnije funkcije i broj scrollova je veoma ogranicen, svi spilovi ce izgledati isto dok se ne pojavi prvi expansion, a posto jos nisu zavrsili single player kampanju ko zna kad ce to biti. Igra definitivno ima potencijala ali ga treba docekati a do tad bojim se da ce se ljudi smoriti. Mislim da su se prevarili time sto su izbacili pre-purchase u fazonu Minecrafta, CCG igre brzo dosade ako nema priliva novih karti dok si u Minecraft na neki nacin bio ogranicen samo svojom mastom, a jednom kad izgubis publiku tesko ih je vratiti, pogotovo u ovom zanru gde ima dosta konkurencije, da ne pominjemo opet koliko CCG igara izlazi ove godine. Pozitivne strane: - Art - Potencijal - Sve je dostupno kroz in-game currency Negativne strane: - Izbor scrollova - Trenutno je igra samo skelet onog sto treba da bude - 15€ za jedan stvarno bedan starter deck - Konkurencija, ovim hocu da kazem da ima drugih igara koje rade posao podjednako dobro ili cak bolje. - Mojang je uzasno spor, ovo govorim iz alpha iskustva, igra je ista sad kao sto je bila pre 6 meseci, dodato je svega nekoliko scrollova i shop. Voleo bih da cujem misljenje drugih, imam utisak da sam suvise strog prema igri ali jbg. to je moje iskreno misljenje o Scrolls u trenutnom stanju. Card Hunter sam pomenuo ne zato sto sam fanboi ili nesto sl. nego zato sto mislim da on radi posao mnogo bolje, pogotovo kad je combat na tabli u pitanju. Quote "There is no such thing as innocence, only degrees of guilt." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Damn, ocekivao sam vise... Dobro je sto nisam u naletu hajpa pljunuo kintu. Za CH cekam da upadnem u betu, pitanje je sta igrati u medjuvremenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peregrine Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Evo sta TB ima da kaze. Quote "There is no such thing as innocence, only degrees of guilt." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 http://hex.potion-of-wit.com/ pogledah database karata za HEX, krivo sto nisam kickstartovao igru sada http://www.youtube.com/watch?v=SfOfGvkdzlI Bas predobro izgleda, bar ne treba nesto mnogo dugo da se ceka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Ja uzeo scrolls kad je igra usla u betu i stvarno sam prijatno iznenadjen, pogotovo nakon folcinog posta. Moram i da se pohvalim, 211 sam na ladderu trenutno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nymeria Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Whoa koliko dobrih novih card igara, a ja jos igram Yu-Gi-Oh Power of Chaos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted June 26, 2013 Author Report Share Posted June 26, 2013 Ja sam isto maksimlano naložen na Scrolls trenutno igram bar 5 partija dnevno :P...R0jz brate daj neke tipove prvo sam igrao growth koji je oćigledno jebeno moćan al je jako dosadan pa sam onda prešao na order ali imam neki osećaj da je baš underpowerede tipa ako ne vučem brutalnu prvu ruku odma mogu da se pozdravim s pobedom...mislim da je trenutno baš velika mana što nema neka vrsta muligana za prvu ruku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 (edited) Zavrsih sinoc na 127 mestu o/ Ali se polako vidi da sam nubara naspram top 50. S obzirom da igram iskljucivo kao energy nemam bas neke dobre tipove za growth i order, a sto se tice standardnih tipova gledaj da se skoro nikada ne zaleces da cepas idole ako imas mogucnost da zveknes jedinice protivniku, board control je najvazniji. Takodje, srednja kolona je najbitnija, ko nju kontrolise uglavnom dobija partiju. Ono sto sam video da order igraci rade kada igram protiv njih je waking stones sredina i red iznad/ispod, glozenje jedinica iza njih i ubacivanje honorable generala u srednje polje tih kolona kako bi ga speed-ovali i onda njegova specijalka skida countdown svim okolnim jedinicama za 2. Gledaj da se ne over extend-ujes sa jedinicama ako za to nema potrebe, drzi dobre kombinacije karata u ruci (ovo pricam za neki late game) i kada se protivnik namesti samo ga ocisti sa table. S obzirom da 90% igra growth obrati paznju da kada protivnik ostane bez ijedne jedinice na tabli ili mu ostane samo ragged wolf/sister, a ti imas dosta jedinica u igri, bacice ti quake ako ima 6 resursa, sa 8 resursa ima godhand i na to obrati paznju. Isto i na rallying+crimson bull. Nema potreba za muliganom kao u MtG-u bas zato sto nema land karata, vec mozes bilo koju da sacujes za resurse, a velika vecina startnih ruku je igriva. Edited June 26, 2013 by Rejz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Popravljam se, pre par dana sam usao u top 100, sad sam 56 mesto. Inace, ubacili su novi, cetvrti, resurs na testni server, Decay. Odlicne su karte i mogu se napraviti deck-ovi najrazlicitijih upotreba, evo full liste: http://imgur.com/a/xe9kh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Imam par beta key-eva za Card Hunter, ako neko hoce jedan nek mi sibne PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted October 11, 2013 Author Report Share Posted October 11, 2013 Od kad je izasao full card hunter ja samo to pichim, igra je genijalna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 (edited) Da se javim, od pre par dana i ja igram Scrolls. Napravio sam se pametan i uzeo Decay deck kao pocetni, ne da ne mogu da se pokupim, to nemea smisla.Od 6-7-8 (ko zna koliko) pvp partija, pobedio sam samo dve, ne znam ni sam kako. :) Odlicna igra.Pere me medium AI kao da ne postojim. *Ingame name: Kobaya, obviously. Edited December 22, 2013 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Kasno kobaz u scrolls stize :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 Evo nesto sto uskoro dolazi na steam, za dva dana tacnije...ne znam za vas al ja planiram malo da probam da se odmorim od hearthstona moglo bi da prija, evo linka :) Infinity Wars http://store.steampowered.com/app/257730/ Official Site: http://www.infinitywarsgame.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Upravo probao.Cini mi se okej za ovih 45 min koliko sam igrao, dalji utisci kad budem igrao duze od 45 min. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted February 12, 2014 Author Report Share Posted February 12, 2014 lol ja sam igrao 70 minuta i isto tako mi se cini ok al videcu sta ce biti dalje, ne mogu nesto u potpunosti da razumem kako se full odvija combat valjda sam glup or something, zatupeo me mrtvi hearthstone :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Jel igra neko MTG i dalje? Online/uzivo w./e... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts