vertex Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Imam Intelli 3.0 i obozavam ga. Jedine njegove mane: 1) Mnogo se znoje ruke na njemu (takva je plastika od koje je napravljen) 2) Skrol je los (kao i na svakom Microsoft misu) 3) Mnogo su glasni klikovi, pa se stice utisak da je materijal nekvalitetan (sto nikako nije slucaj) Od svega toga, koliko sam ja uspeo da shvatim, samo je sredjena prva stavka u SS verziji + neka sitna poboljosanja vezana za preciznost (mada nije mi jasno sta se vise tu moze uraditi, Intelli je zmaj), sto po meni nije vredno tolike dodatne love. Bas sam juce pricao sa jednim drugarom, treba sad uskoro da mu stigne SS Intelli iz Finske, pa cemo da vidimo kakav je, javicu utiske :) Quote Toy-like people make me boy-like Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoozy Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 a ono ako dechko trazi ss a tvom ortak je naruchio iz finske ..... nije bi bilo loshe da naruchite i njemu....mislim .... vidish da je napaljen ...kupice.... Quote HERE HERE Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Imam Intelli 3.0 i obozavam ga. Jedine njegove mane: 1) Mnogo se znoje ruke na njemu (takva je plastika od koje je napravljen) 2) Skrol je los (kao i na svakom Microsoft misu) 3) Mnogo su glasni klikovi, pa se stice utisak da je materijal nekvalitetan (sto nikako nije slucaj) Sad si me uplasio razmisljam da nekupim mish :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 vertex je u principu u pravu, jedino se ne bih slozio za ovu prvu stavku. To znojenje nije do plastike, nego do coveka koji koristi mis (govorim iz licnog iskustva). U svakom slucaju mis vredi uzeti, klikovi jesu glasniji u odnosu na druge miseve ali to nije neki veliki minus po mom misljenju. A sto se skrola tice, ja sam jedan dan igrao na tom misu i odusevio sam se, meni se skrol nije bagovao iako se dosta ljudi koji koriste ovaj mis zali na taj skrol bag. Porucio sam mis i ocekujem da mi stigne ovih dana. Tako da javicu utiske... Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
vertex Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Ma to sa skrolom se desi jako retko, ali desi se :) Sto se znojenja tice, naravno da je to do coveka, ali npr. materijal od koje je napravljena povrsina deathadder-a je takva da smanjuje znojenje. Medjutim, to znojenje ne smeta preterano tokom igranja, mis lepo lezi u ruci. Do sad sam imao prilike da igram na: deathadder-u, copperhead-u, roccat kone, mx518, g3, steelseries kinzu i po meni, ni jedan nije Intelliju ni do kolena. Mada, to je sve stvar navike :) @noiser - ako si iz Bg-a, mozemo da se dogovorimo pa dodji do rupe jedan dan (CW igram samo iz AI-a, jer mi je komp kuci sranje), ponecu Intelija pa probaj da odigras neki frag, da vidis dal ti se svidja. Quote Toy-like people make me boy-like Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Ma to sa skrolom se desi jako retko, ali desi se :) Sto se znojenja tice, naravno da je to do coveka, ali npr. materijal od koje je napravljena povrsina deathadder-a je takva da smanjuje znojenje. Medjutim, to znojenje ne smeta preterano tokom igranja, mis lepo lezi u ruci. Do sad sam imao prilike da igram na: deathadder-u, copperhead-u, roccat kone, mx518, g3, steelseries kinzu i po meni, ni jedan nije Intelliju ni do kolena. Mada, to je sve stvar navike :) @noiser - ako si iz Bg-a, mozemo da se dogovorimo pa dodji do rupe jedan dan (CW igram samo iz AI-a, jer mi je komp kuci sranje), ponecu Intelija pa probaj da odigras neki frag, da vidis dal ti se svidja. treba tek da vidis mog DA posle igranja... :) treba razer da doda u specifikacijama vodootporan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 mrzi me da kvotujem .. enivej, taj bag sa skrolom moze da se desi 10x u 10sec. ako skrol ne vratis u `leziste` da se tako izrazim... a inace mis prebija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftbZliki Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Evo ja sam uzeo Intelli 3.0. Odlican je mis stvarno za svaku pohvalu Ne znam taj bag sa skrolom sto pricate kako i sta, meni nema nikakvih bagova bar za sada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 to je kod starijih verzija intelija, kod novih toga nema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 (edited) pazarih ga i ja pre neki dan ...zaista sabija za 3 soma , odlicno lezi u ruci i vrlo je precizan. Samo ne znam koju podlogu da uzmem... vise preferiram platnene podloge jer moze od vas neku da preporuci ? Edited March 7, 2010 by GhostFace Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 QcK/QcK+/QcK Heavy Goliathus Standard/Alpha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 razer ili steelSeries pitanje je sada :) Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Ok onda ovako, lichno JA koristim QcK ! Jel pomoglo sad? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 @ghost SS uzmi, neces pogresiti... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Kakav razer, QcK+/QcK Heavy, ca()p()z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 haha btw. dobar je intelli trojka Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts