Coyote Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 El zna neko kako da sredim sledece.. Kad udjem u neku partiju, nakon svake zavrsene runde, zamrzne mi se slika... i spawnujem se sa 10ak sekundi zakasnjenja.. Sve ostalo radi perfektno osim tog dela.. Na bilo kom serveru mi se to desava.. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Moar info, OS, konfa itd? Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 7, 2010 Author Report Share Posted February 7, 2010 3.2ghz intel.. 4gb 1066mhz, 8800gt 512golden sample.. gigabyte ploca p35-ds3r win xp sp3 update do kraja, svi drajveri itd.. kao sto rekoh sve igre lete.. cak i 2 kad igram u isto vreme tipa WOW i HoN .. ali problem mi pravi ovaj long spawn u CSSu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 hmmm, jbm li ga kontao sam da si na 7ici a ne na XP :( Meni je CSS zapucavao na Win7 zbog Internet Download Menagera i imao je iste simptome ;/ Ako nista probaj u target na sortkatu da addujes -full -nomaster pa probaj onda. Nznam sta drugo da ti kazem. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Mozhda je do instalacije Sorsa, mada to je longshot. Jedino ako znash nekoga ko bi mogao da ima pa da ti pozajmi. Ili ako te bash ne mrzi da skinesh drugachiju insltalaciju. Mada probaj i reinstal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 7, 2010 Author Report Share Posted February 7, 2010 probao 3-4 verzije, i na kraju probam od druga steam.. isto sranje :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Jebiga, onda Format C. To uvek pali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 (edited) Pa nije ni do windowsa dignut je pre 5-6 dana i sveze updateovan. :( Ping u samoj igri mi je dakle na domacim serverima od 10 do 30, zavisi od servera i broja igraca, kada zakuca onako.. ne primecujem uopste skok pinga ili neki spajk.. e sad.. primetio sam da mi se to povremeno desi i u samoj igri, na primer dust2 kad krecete sa spawna kao CT kada protrcavam ka B sajtu, zakuca na prolazu gde su vrata na sredini i nastavi da radi, to traje max 2-3 sekudi.. jebem li ga nikada mi se pre nije to desavalo.. Cak i na stranim serverima se desava tako nesto.. ping je od 30 do 70 zavisi od servera takodje i broja igraca.. upload mi je ok 640kbps ..jebem li ga ne znam postoji li neka komanda koja bi to mogla da "resi" ili tako nesto.. detalji su na full ne secka igra niti bilo sta, cak sam probao i sa smanjenim detaljima i zvuk sam smanjio kvalitet rek'o mozda i to drka nemam pojma.. medjutim ne vredi.. desilo mi se samo jednog trenutka da 10 minuta radi sve normalno.. kapiram da je mozda i do provajdera, cimnucu ih danas da se raspitam, ali ne verujem, jer ne dobijam spajkove u Heroes of Newerth i WoWu.. :S edit: malko sam kopao po netu http://www.fishtankclan.com/e107_plugins/content/content.php?content.44 kad dodjem kuci pogledacu pomocu net_grapha kakvo mi je stanje, pa da uradim SS da vam posaljem ako bude nekih poremecaja da mi pomogne ko se vise razume .. hvala unapred Edited February 8, 2010 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 evo i screenshota.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 e kako se u tom retardiranom sourceu mece oldstyle buymenu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Coyotes, probaj da ogranichish fps na 101. fps_max 101. Stvarno nemam pojma do chega bi moglo da bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sch Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 e kako se u tom retardiranom sourceu mece oldstyle buymenu ? da znash da sam otvorio steam css posle par meseci da probam da ti pomognem , ali neeemam pojma :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 proto nece :( kao manje je u toku igre to spajkovanje ili sta god da je vec.. ali opet mi treba 5-6 sekundi da se spawnujem od pocetka partije :S sve kao radi, ali blah :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Stvarno ne znam, ovde malo ljudi igra sors. Jebiga, gugluj. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts