Jump to content

Problem..

Coyote

Recommended Posts

hmmm, jbm li ga kontao sam da si na 7ici a ne na XP :(

Meni je CSS zapucavao na Win7 zbog Internet Download Menagera i imao je iste simptome ;/

Ako nista probaj u target na sortkatu da addujes -full -nomaster pa probaj onda. Nznam sta drugo da ti kazem.

infidel

Pa nije ni do windowsa dignut je pre 5-6 dana i sveze updateovan. :(

Ping u samoj igri mi je dakle na domacim serverima od 10 do 30, zavisi od servera i broja igraca, kada zakuca onako.. ne primecujem uopste skok pinga ili neki spajk.. e sad.. primetio sam da mi se to povremeno desi i u samoj igri, na primer dust2 kad krecete sa spawna kao CT kada protrcavam ka B sajtu, zakuca na prolazu gde su vrata na sredini i nastavi da radi, to traje max 2-3 sekudi.. jebem li ga nikada mi se pre nije to desavalo.. Cak i na stranim serverima se desava tako nesto.. ping je od 30 do 70 zavisi od servera takodje i broja igraca.. upload mi je ok 640kbps ..jebem li ga ne znam postoji li neka komanda koja bi to mogla da "resi" ili tako nesto..

detalji su na full ne secka igra niti bilo sta, cak sam probao i sa smanjenim detaljima i zvuk sam smanjio kvalitet rek'o mozda i to drka nemam pojma.. medjutim ne vredi.. desilo mi se samo jednog trenutka da 10 minuta radi sve normalno.. kapiram da je mozda i do provajdera, cimnucu ih danas da se raspitam, ali ne verujem, jer ne dobijam spajkove u Heroes of Newerth i WoWu.. :S

edit: malko sam kopao po netu

http://www.fishtankclan.com/e107_plugins/content/content.php?content.44

kad dodjem kuci pogledacu pomocu net_grapha kakvo mi je stanje, pa da uradim SS da vam posaljem ako bude nekih poremecaja da mi pomogne ko se vise razume .. hvala unapred

Edited by Coyote

oGvh0q0.gif