Jump to content

Recommended Posts

^^^Uzmi u radi to, ozbiljno, trebao si jos ranije.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Eh, ovako:

Na kraju me je lik pitao za MSN. Dodao me je. Tražio mi je replayeve da vidi da li sam hacker. Posalo sam mu i uverio ga. :))

Onda smo chatovali pola sata na MSN od toga kako ima debilnih hackera, kako ga nerviraju i kako mu je malo glupo što mora da izađe posle dva dana.

Na kraju je izašao. :D

Zamolio me je da ne kačim replayeve i da ne kačim vs koga je izgubio. Ali evo čisto jedan printscreen sam morao da uradim. :)

Najduža partija na Bnetu:

2days.jpg

I tako. :))

Edited by Vladica^.^

"This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..."

Ima nas raznih. U svakom slučaju ovaj hack im se baš ne isplati, a okačiću ovo i na njihovom hackersom forumu.

To što on dođe da me ogradi odmah i misli da ja sa ghoulovima ne umem da prođem ili napravim fast garge, se grdno zajebao. :))

U svakom slučaju ako nalete na mene ne isplati im se da čekaju po 2 dana za partiju. :D

"This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..."

Eh, ovako:

Na kraju me je lik pitao za MSN. Dodao me je. Tražio mi je replayeve da vidi da li sam hacker. Posalo sam mu i uverio ga. :))

Onda smo chatovali pola sata na MSN od toga kako ima debilnih hackera, kako ga nerviraju i kako mu je malo glupo što mora da izađe posle dva dana.

Na kraju je izašao. :D

aahahhaha, PWND! :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

"pojedes gulovima sumu"... mene je ogradio na onoj braon mapi za 2 i nigde ne mozes da prokopas sumu :D...

diablo303kl4.jpg

grinder says:

eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu

grinder says:

:)

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

:D

grinder says:

realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba?

pa vec sam imao baraku kad sam video da me ogradio i fast shop za blejda :D... otisao wiverne i batove i kupio pandu drugog al tesko lvl 1 panda vs mk 5 :)

diablo303kl4.jpg

grinder says:

eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu

grinder says:

:)

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

:D

grinder says:

realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba?