SavKe Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 ^^^Uzmi u radi to, ozbiljno, trebao si jos ranije. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Veruj mi sve sam probao za ova 4 sata. :D Čak sam i physical damage stavio na kule. Ma jok. :D EDIT: I dalje smo u igri. :D Uostalom imam 2 kompa, pa imam šta da radim, a kontam da i on ima. :)) Rekao mi je da do petka može sigurno da bude online. ^^ pa jeste li se malo upoznali, razmenili fejs akaunte, ovo ono... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 (edited) Eh, ovako: Na kraju me je lik pitao za MSN. Dodao me je. Tražio mi je replayeve da vidi da li sam hacker. Posalo sam mu i uverio ga. :)) Onda smo chatovali pola sata na MSN od toga kako ima debilnih hackera, kako ga nerviraju i kako mu je malo glupo što mora da izađe posle dva dana. Na kraju je izašao. :D Zamolio me je da ne kačim replayeve i da ne kačim vs koga je izgubio. Ali evo čisto jedan printscreen sam morao da uradim. :) Najduža partija na Bnetu: I tako. :)) Edited February 5, 2010 by Vladica^.^ Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus. Posted February 5, 2010 Author Report Share Posted February 5, 2010 Svaka cast :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 ajoj wtf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Ima nas raznih. U svakom slučaju ovaj hack im se baš ne isplati, a okačiću ovo i na njihovom hackersom forumu. To što on dođe da me ogradi odmah i misli da ja sa ghoulovima ne umem da prođem ili napravim fast garge, se grdno zajebao. :)) U svakom slučaju ako nalete na mene ne isplati im se da čekaju po 2 dana za partiju. :D Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Trebao si sa drugog kompa da pikas isto vs njega, to bi bio pravi pat :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Eh, ovako: Na kraju me je lik pitao za MSN. Dodao me je. Tražio mi je replayeve da vidi da li sam hacker. Posalo sam mu i uverio ga. :)) Onda smo chatovali pola sata na MSN od toga kako ima debilnih hackera, kako ga nerviraju i kako mu je malo glupo što mora da izađe posle dva dana. Na kraju je izašao. :D aahahhaha, PWND! :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Trebao si sa drugog kompa da pikas isto vs njega, to bi bio pravi pat :D A ladno sam mu znao i drugi account. :D Pošto me je wisperovao sa njega. :) Još samo da mi je bio i drugi cd-key tu. :) Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 jeste videli beastmastera kako summonuje 6 hawkova od jednom ? Bice tu jos hackova, samo strpljenje! :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Da, ima puno unofficial hackova, ali uglavnom su na Lorderonu. A tih 6 hawkova mogu šta da mi urade? :D Destro > all summon ^^ Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Da, ima puno unofficial hackova, ali uglavnom su na Lorderonu. A tih 6 hawkova mogu šta da mi urade? :D Destro > all summon ^^ al kad ti dodje lvl3 bmt sa 6 hawkova dok nisi jos ni t2 moze da bude jebeno :D Isto am.. Al dobro je da je taj public pa ce biti patchovan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 "pojedes gulovima sumu"... mene je ogradio na onoj braon mapi za 2 i nigde ne mozes da prokopas sumu :D... Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Tirisfal Glades? U tom slučaju ideš fast tech i neke air jedinice. :) Ja sam morao da cepam šumu na Secret Valley-u. :) Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 aaaaaaa ja gledam vladica opet roka w3 kad ono fake !!!! nego predjite na wow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 I wow nije vise ono sto je bio :( Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 pa vec sam imao baraku kad sam video da me ogradio i fast shop za blejda :D... otisao wiverne i batove i kupio pandu drugog al tesko lvl 1 panda vs mk 5 :) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Towered Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Vladice lazes za medalju;))) Quote http://img253.imageshack.us/img253/1842/4lt0pjpiz3df1.png new mh 2.09 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 -_- mda... Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts