sinister Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 ali obezbedjenje Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 SHVATIO SAM!!! Zapravo ima ljudi koji prate ovog fegetliju koji mi ukrao ideju i tolko je failovao. 28. Januara je gostovao NOLE SEXOMAN nashla se dva retarda ili sam se ja gadno istripovao da je Nole vremenom toliko izgubio na kvalitetu i propao dok se josh emitova. Ono shto sigurno se nisam istripova, je da je ovo fail. Ne mozhe onakva faca sa onakvim stavom da vodi jednu takvu emisiju. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Jao,jel ovo onaj lik,zvezda,sto je bio na nekom talk show-u na Pinku? Inace,blam me da gledam klipove duze od 30 sekundi :/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Jao,jel ovo onaj lik,zvezda,sto je bio na nekom talk show-u na Pinku? Inace,blam me da gledam klipove duze od 30 sekundi :/ Mozhe samo rektalna zvezda da bude. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 da, to je zvezda dejan stankovic, nek crknu dusmani Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 da, to je zvezda dejan stankovic, nek crknu dusmani Au da sad sam se setio, AU KOLIKO NOV YGAO JE OVO DOBILO. Au. x.x Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh! Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=SYoC6OCdAeE <--Stize zvezda Dejan Stankovic Ovaj pink je toliko seljacka televizija...uff... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 JAO DA, to je ta slepcina, vidim poznat mi nesto Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 ja mislim da dovodi propale glumce u emisiju i glumi dzerija springera a mislim i da je gej i da su ga zlostavljali jako kad je bio mali Quote \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Ahahahahaahahahaahahhaahaha istina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Da jebem kevu malo uredniku Košave. Nacionalna frekvencija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 (edited) ali privatna televizija, ko ih jebe. mene zanima di su nashi novci koje dajemo za nacionalni servis? mislim prave neke shund serije, repriziraju neke od pre 20 godina, nemaju ni jednu dobru politichku emisiju, uzeli su tu ligu shampiona i platili je 3x vishe nego B92 pa sad svako od nas placa iz svog dzepa neshto shto je ionako imao za dz. pritom evo sad reklamiraju one jedinstvene ponude itd, da pljachkaju narod, ko da im nije dosta para shto dobijaju. kapiram ~2mil domacinstava po 500din mesechno = milijardu din odnosno 10mil eura mesechno! pa nek je i desetina od toga opet je previshe za takav program. i da, znam da je offtopic ali popizdeo sam kad sam video srecne ljude ili kako se vec zovu na rts-u po sedamstopedesetshestiput... Edited February 4, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 ali privatna televizija, ko ih jebe. mene zanima di su nashi novci koje dajemo za nacionalni servis? mislim prave neke shund serije, repriziraju neke od pre 20 godina, nemaju ni jednu dobru politichku emisiju, uzeli su tu ligu shampiona i platili je 3x vishe nego B92 pa sad svako od nas placa iz svog dzepa neshto shto je ionako imao za dz. pritom evo sad reklamiraju one jedinstvene ponude itd, da pljachkaju narod, ko da im nije dosta para shto dobijaju. kapiram ~2mil domacinstava po 500din mesechno = milijardu din odnosno 10mil eura mesechno! pa nek je i desetina od toga opet je previshe za takav program. i da, znam da je offtopic ali popizdeo sam kad sam video srecne ljude ili kako se vec zovu na rts-u po sedamstopedesetshestiput... +1! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts