Jump to content

Turnir u Gradishci - BiH (Cyber World)

mark0ni

Recommended Posts

Čujte i počujte! ;)

Ovim putem hoću da pozdravim sve ljude koji me znaju sa cs scene i da ih obradujem turnirom u Gradišci. Turniri u Gradišci su poznati kao dobro organizovani i sa veoma jakim ekipama. Tri godine zaredom su organizovani odlični turniri u kome su učestvovale ekipe iz cijele BiH i Srbije(Pobjednici: 2004 - hZ(Bijeljina), 2005 - Mojo(Beograd), 2006 - mnjih(mix Srbija-BiH).

Nismo mogli nastaviti organizovanje turnira kroz godine zato što nije postojala igraonica koja odgovara standardima igranja cs-a. Sada kada ima igraonica koja može pružiti dobar turnir javila se potreba ali pomalo i nostalgija za turnirom i ljudima koja nisam vidio dugo i nadam se dobrom odazivu. ;)

Info o turniru:

Turnir će biti 27og februara 2010(subota) u igraonici Cyber World sa početkom u 9h. Uplata po ekipi će iznositi 75km(ekipe van Gradiške i BL će morati uplatiti na žiro račun koji mogu dobiti na privatnu poruku).

Sistem igranja će zavisiti od broja ekipa, do 16 ekipa bit će grupne faze - preko 16 ekipa ići će se na winner/loser sistem.

Igraonica je na sprat i ima ''samo'' 10 raspoloživih računara za igranje CS-a, ostali su za net(slike ćete dobiti uskoro, uvjeravam vas da je prostor za igranje odličan).

Map cycle će se odrediti pri izvlačenju grupa ili parova za W/L sistem a što se tiče mapa one su standardne:

1. de_inferno

2. de_train

3. de_nuke

4. de_dust2

Konfiguracija računara:

AMD Athlon 64 x2 DUAL

Core Processor 5000+

2.59 GHz, 2.00 GB of RAM

Nvidia GeForce 9500 GT

(Miševi i slušalice nisu ništa posebno, pa savjetujem sviju da ponesu svoju opremu :P )

U sklopu igraonice postoji soba u kojoj će biti smješten HLTV i u kojoj će se moći pratiti mečevi na velikom LED TV-u.

Sad ide onaj dio koji najviše zanima sviju a to je nagradni fond:

Do sada slučaj je bio da pobjednicima ide sve a drugo plasiranom uplata nazad. Ove godine ćemo pokušati izvesti da nagradimo prva tri mjesta(organizacija turnira je tek počela tako da imamo više od mjesec dana da pronađemo odgovarajuće sponzore za ovaj event)

Nagrada za prvo mjesto neće biti ispod 400 eura s obzirom da na broj ekipa vjerovatno će narasti.

Što se tiče igraonice, ona se nalazi kod Graničnog prelaza, blizu centra i okružena je kafićima i pekarama tako da nećete biti gladni i žedni. Inače u Gradišci u centru sve je blizu pa vam sigurno neće biti dosadno. Za ekipe koje dolaze busom neko će vas pokupiti, iako je igraonica svega 5 minuta od stanice.

Za one koji ne znaju Gradiška se nalazi 50km sjeverno od Banja Luke na granici sa Hrvatskom http://www.bih-x.com/bhinfo/grafika/mapa_Bosna_mjesta_gradovi.gif (ovdje je naznačena kao Bosanska Gradiška)

Što se tiče ekipa koje očekujem to su standardni ljudi koji idu po turnirima u BiH ali možda i neki koji nisu aktivni toliko bilo bi lijepo da odvoje vrijeme i koju marku pa da se vidimo i družimo opet. Dosta ljudi iz Gradiške je pokazalo zainteresovanost za igranje tako da mislim da će samo iz Gradiške biti 5+ ekipa.

Kontakt:

Nikola Ždero - 065/ 821 - 448, nik0la@gradiska.com

Pozdrav,

Nikola.

(c/p sa gaymers.ba u Nikolino ime :p )

super sve al samo 10 masina :S

S ove strane drine ćeš malo gdje naći igraonice koje imaju više od 10 računara, uglavnom u većim centrima poput Banjaluke ima po koja igraonica da ima 20ak kompova... Fora je u tom da sam i prethodne turnira radio sa 10 računara i svi su se završavali za jedan dan bez obzira na broj ekipa... i 2005 kad je bilo 21 ekipa završilo je za jedan dan tj. u nedelju ujutru. Meni je bitnije kakvi su računari za igru i prostor, više volim da je komfornije i za ljude i za opremu nego da se nabije 20 računara pa da tastaturu držiš u krilu(vjeruj mi bio sam i po takvim turnirima ovdje u bosni) ... ;)

Nikola

Edited by mark0ni

imam lepe uspomene iz gradiske onaj bazen je do jaja ^^

маракана дал је пуна ил смо само ми,

наша ће те песма увек звездо носити,

не жалимо наша грла нити дланове,

а ти само храбро бори се.

http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/