PrimEviL Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Реално, EULA управо то и каже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brufen Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Da, EULA sluzi da se oni ograde od SVEGA i da ne garantuju NISTA (ni da su serveri online, ni da ti nece nestati character odjednom, itd, itd... sve je redom navedeno). Razlog zasto se uopste trude da wow funkcionise je da ne batale ljudi ako se previse smore. Quote otišao tetki da odnese lek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 12, 2010 Author Report Share Posted January 12, 2010 Vratili su mi sve.Gold do poslednjeg coppera, flaskovi su svi tu, svo cvece itd itd.Chak su mi i municiju (strele) vratili. :D Jedino shto mi nisu vratili su moji altovi, a za to me mrzi da se cimam.Mozhda jedino zbog lvl 79 paladina. Authenticator here I come. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Ako su ti sve vratili, trazi i ovo da ti vrate, ko zna, moze da ti zatreba neki alt kasnije, a mrzi te opet da lvlujes. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 pogotovo ako je lvl 79 oO Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 @brufen sto se toga tice ja kapiram da ce jednog dana zbog tih pravila koja su napisana i koja svako treba da procita ustvari da ce jednog dana samo da kazu "e ok deco dosta ste se igrali sacemo da uzmemo sve SVOJE accountove i da ih zakljucamo, da bi svi vi presli na nasu novu igru koju cemo napraviti da traje jos 5-10 godina :D" @kobaya mogo si sve da im kazes sta ti je faillo u dinar al jbg sad ja se nebi cimao jos jednom da ti nebi zakljucali acc opet a sto se tice autentikatora vredi svaki dinar, barem znas da imas 2 passworda + moze da se koristi za sve druge njihove igre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 dok ne nestane baterija bez obavestenja, ili ti ukradu novchanik kao meni recimo :P pa treba da ih molish 2 nedelje da ti skinu auth... :) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts