K0baya Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Bilo bi do jaja kada bi neko ko ima iskustva (chitaj: kome se desilo slichno) oko ovih stvari, da mi baci neki info/help. Naime, jutros me je hakovao neki nezKi (ko zna shta je - djubre je), poslednji put sam bio logovan jutros oko 6:40 (jurio peta - rare spawn), da bih oko 12 sati probao opet da se logujem ali ono, prijavljuje pogreshan pass.Proverim mail, 2 blizz maila, jedan za promenjen pass a drugi za permanent acc suspension... Rekli su da sam banovan zbog -> Online trading activities. Eh sad, da li uopshte sada postoji shansa da se skine "ban" sa mog acc-a, ono pozovem ih, popricham shta se desilo i tako te munje blabla? Je l' ima nekoga kome se ovo desilo, pa je sredio skidanje bana i slichno...Je l' ima nade za mene uopshte? :P 4-5 years me niko ne uhakuje, pre par dana se vratio u wow posle 6 meseci pauze i odmah me zabode neko.Sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 isto se meni desilo 6 sati pre tebe. Jesi golde prodavo ili slicno? Mada je meni 3 dana ban ;s Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 meni se isto desilo banovali su mi account kao permanent i poslao im bio mail i zvao ih telefonom i posle par dana je sve bilo vraceno i slicno jedini problem u celoj prici je sto im treba jebati kevu jer imaju hrabrosti da optuze tebe/bilo koga da si trejdovo account ili sta god kada ti je stvarno ukraden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 10, 2010 Author Report Share Posted January 10, 2010 Nikakav gold nisam prodavao, mozhda su mi srali zato shto sam prvo migrirao lika na drugi realm, ali nisam imao para za faction change.Pa sam preko neutral ah sa ortakom sredio slanje golda na ally alta (1400 golda je bilo u pitanju) kupivshi jedan chilled meat.Mada to je bilo pre vishe od 15 dana.A oni su napisali za online trading activities koja su se desila 10. januara. Skenirao sam pasosh danas i poslao im, lepo im napisao shta se desilo.Odmah posle toga sam takodje i skenirao pc, nash'o 3 trojanca i izbrisao ih ujedno.2 od 3 bila preko image fajlova igara koje sam skidao. -.- Zvacu ih sutra da vidim da li mogu da sredim, bitno je da postoji shansa. :) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Venture+Co&n=Phananda Evo shta mi ostalo od lika, djubre mi prodalo sve, verovatno mi je i ispraznio banku, s' obzirom na to da sam imao punu banku zanimljivih stvarchica, u inventaru vishe od 80 flaskova i 3000 golda i josh brdo cveca.Cenim da ce mi gold vratiti a za flaskove cu poduvati masnu karinu. Nije mi dropovao profesije, a to je dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 (edited) ako ti vrate , vratice ti apsolutno sve na apsolutno svakom liku, tako da ne moras da se brines za iteme pare etc, ja sam uvek slao web formu i uvek su mi vracali sve ,mada mi se cini da je pricanje skypom efikasnije.GL edit : e da bice ti suspendovan acc neko vreme dok ti ne vrate i ne istraze sve Edited January 10, 2010 by Cela_ lol :( Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 tvoj je slucaj "nesto" tezi, ne brini vratice ti sve Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 10, 2010 Author Report Share Posted January 10, 2010 Znachi da se nadam da ce ispasti dobro. :) Hvala na odgovorima. \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 a da inace imas sticky gore kako da kontaktiras i sta da posaljes, lepo je sve napisano, ako nisi poslao do sad :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 11, 2010 Author Report Share Posted January 11, 2010 Zvao sam ih malopre, 24-48 sati ochekujem mail, unlockuju mi acc i vracaju pass, posle da cimam ljude da mi vrate iteme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 jesi ih pitao koja je im je fora sa tim da optuzuju ljude za trejdovanje stvari kad ti neko ustvari uhakuje acc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 11, 2010 Author Report Share Posted January 11, 2010 Nisam, nisam se cimao oko toga, odmah sam im rekao da mislim da sam uhakovan, odgovor bio tipa "jao gle' stvarno, vi ste uhakovani, u naredna 24-48 sati dobicete nazad password i aktiviracemo vam account, a za inventar mozhe potrajati do nedelju dana". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Искрено, није ми јасна та њихова фора... Као, "процесуирају" да је са налога продавано злато а не примете: а) коме је злато продато, б) да је налог углавном уништен, изроварен и оробљен и в) да је успут промењена и шифра... Реално... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 pa prosto je oni hoce da sjebu gold sellere (sa kojima nisu u talu imo) i odna perma ban, ko se bavi time piglu mu je da zove i cima se oko accounta, a kome je stalo taj realno nije goldseller, ili barem nije u toj meri da zivi od toga, chitaj prodaje nihao bilione golda... ono shto meni nije jasno kako recimo dodjesh do zakljuchka da je chovek koji ima na 2 lika insane titulu reshio da sa tim accountom prodaje gold... epic brain! ili chovek sa 2k+ arena ratinzima.... mislim jebote blizz shta je sa mozgom! Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Ja mislim da taj ban radi po skripr predefinisanog ponashanja....tj automatski kad primeti odredjene postupke pa tek kad ti zovesh se zapravo zhiva osoba pozabavi time. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 hmm, kad razmislim koliko ljudi igra, i koliko dobije bananicu, ta tvoja teorija je dosta dobra, podrzao bih to razmishljanje :D Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Заиста, +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 11, 2010 Author Report Share Posted January 11, 2010 Malopre sam se logovao, djubre je prodalo sve shto se moglo prodati, chak i quiver i "pribor" za pecanje prodao. lol I josh dosta shtete napravio, potroshio sve embleme, i izmedju ostalog, obrisao i sve likove sa accounta. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 kada bi postojala neka opcija posle zivota tipa da svako od nas izabere jednu stvar u zivotu koju bi hteo da zna koju nije mogu u toku zivota to bi bila da znam ko je hakovo account i zasto i da posle mogu da ga proganjam dok se ne usere od straha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 killy for president :D Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 (edited) xD Posle 2 sata cimanja preko skajpa dobih sledeci mail i usmeno mutavo izvinjenje Blizzard Account Administration EU (EN) - Account warning removed Greetings, We are writing to inform you that, after a careful investigation of your account warning, we have agreed to remove the warning and suspension of your account from the World of Warcraft servers. This change has already been put into effect, and your account should again be available for play. We have also granted you 2 free days of gametime, as while we investigated you were unable to access your account. Znaci dao sam ortaku 15k da mi napravi motor jebeni, i sat vremena posle ban. Sto znaci da me neko reportovo da prodajem golde pa sam bio pod prismotrom. Do jaja, sad cu da se pazim :) A inace razmisljam da teram dalje i kako mogu da krenem da se zalim i da ih tuzim ili nesto slicno. Ocu 3-6 meseci dzabe, realno oni su pogresili, ban bez razloga, THEY NEED TO SUFFER CONCIQUENCES!1 ili kako se speluje vec Edited January 11, 2010 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 consequences, a drndanjem blizza nishta neces postici osim da ti ukinu acc ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 a i uvek je bilo zabranjeno trejdovanje bilo kakvog golda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 trejdovo sam gold da mi napravi motor = kupio motor? Dobio ban propustio raid i bedzeve i stosta toga, patio se 2 dana , 3 sata proveo na telefonu, mislim da sam u pravu Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 ako gold ne sme da se traduje neka iskljuche sve boe iteme... koja je druga opcija? ja tebi fishing pole ti meni motor? Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 poenta je sto nigde nisam video jebeno sorry, ni u mailu ni preko telefona, to je najmanje sto bi trebalo da urade. Ovako posto poseduju moj akaunt mogu da pisaju po meni kad oce i kolko oce. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts