Therion Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Slabo koristen, posto mi uglavnom treba za vektorske programe, ne odgovara mi nikako, odlicno ocuvan, 45e kontakt therion_339@hotmail.com ili ovde, svejedno Pozz lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 sta ti tacno ne odgovara, posto bih ga ja kupio al mi nije jasno sta je problem ? brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted December 5, 2009 Author Report Share Posted December 5, 2009 pa ne odgovara mi onaj njegov auto mode za menjanje rezima scroll-a ili kako se to vec zove, posto se to nesto kao moze podesiti, al meni na win 7 nece da instalira taj software sto to kao resava :/ a posto mi je neophodan pan za 3dmax i sl sranja, radje cu uzeti neki jeftiniji zicni sa manje dugmica al da to mogu da purnjam, posto je bez pan-a nemoguce raditi u maxu :/ mislim za sve ostalo mogu reci da je bruka mis, i ako neko ima zivaca da se s tim podesavanjima zajebava ima po forumima kako, al imam mimo njega mx500 i ono, mis mi odradjuje posao kao besan vec 5 godina, pa bi tako nesto pazario lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Kod mene sve radi odlichno na MX Revolution u 3ds max-u i ostalim programima gde je potrebno srednje dugme - samo je tochak podeshen da je click Middle Button a ne promena rezima tochka. Mish je vrhunski BTW! А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted December 5, 2009 Author Report Share Posted December 5, 2009 A gde se to podesava? Ja kad skinem onaj setpoint, nema nikakvih opcija, samo dve one kartice sa strane :/ ? Heelp mee lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 http://uberoptions.net/ The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted December 5, 2009 Author Report Share Posted December 5, 2009 E jbg, imam problem... nemam mouse i keyboard tab-ove u setpointu i nadjem ga na FAQ - u http://logitech-en-amr.custhelp.com/cgi-bin/logitech_en_amr.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=8123&p_created=1207085720&p_sid=IZ31IGOj&p_accessibility=&p_redirect=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9OTgxLDk4MSZwX3Byb2RzPSZwX2NhdHM9JnBfcHY9JnBfY3Y9JnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9U2V0UG9pbnQ*&p_li=&p_topview=1 ali kad hocu da rename-ujem u sistem32 .sis u .bak kaze "you need permission to do this" AAAAAAAAAAAAAAAA gde je gase ta sranja? mislim kakva su to sranja da ja na svom kompu nisam automatski jebeni Admin?>! lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted December 8, 2009 Author Report Share Posted December 8, 2009 NIko? lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 'oću ja da kupim za 30 dok ne provališ gde se to namešta 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted December 10, 2009 Author Report Share Posted December 10, 2009 HA! NO deal! :D a jebem mu sunce, 100 % neko zna :/ lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts