Jump to content

Prodajem

Therion

Recommended Posts

pa ne odgovara mi onaj njegov auto mode za menjanje rezima scroll-a ili kako se to vec zove, posto se to nesto kao moze podesiti, al meni na win 7 nece da instalira taj software sto to kao resava :/ a posto mi je neophodan pan za 3dmax i sl sranja, radje cu uzeti neki jeftiniji zicni sa manje dugmica al da to mogu da purnjam, posto je bez pan-a nemoguce raditi u maxu :/ mislim za sve ostalo mogu reci da je bruka mis, i ako neko ima zivaca da se s tim podesavanjima zajebava ima po forumima kako, al imam mimo njega mx500 i ono, mis mi odradjuje posao kao besan vec 5 godina, pa bi tako nesto pazario

E jbg, imam problem... nemam mouse i keyboard tab-ove u setpointu

i nadjem ga na FAQ - u

http://logitech-en-amr.custhelp.com/cgi-bin/logitech_en_amr.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=8123&p_created=1207085720&p_sid=IZ31IGOj&p_accessibility=&p_redirect=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9OTgxLDk4MSZwX3Byb2RzPSZwX2NhdHM9JnBfcHY9JnBfY3Y9JnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9U2V0UG9pbnQ*&p_li=&p_topview=1

ali kad hocu da rename-ujem u sistem32 .sis u .bak kaze "you need permission to do this" AAAAAAAAAAAAAAAA gde je gase ta sranja? mislim kakva su to sranja da ja na svom kompu nisam automatski jebeni Admin?>!

'oću ja da kupim za 30 dok ne provališ gde se to namešta [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• Create New...