Frubi Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 IZASLO ! Nakon M.Islanda omiljeni serijal ... na zalost poslednji ... jedva cekam da probam ! :) Prethodna dva dela su i vise nego dobri, garant i trojka ne moze da omane :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Malo sam pikao, prvi utisci su i više nego pozitivni. Kontrole, interfejs, lakoća igranja i dostupnost svih onih stvari koje trebaju da budu na dohvat ruke u ovakvim igrama su perfektni. Glasovna gluma je odlična, grafika je standardno u fazonu crtanog filma, sve je nekako komforno i udobno za igranje i ništa, za sada, ne štrči u negativnom smislu. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted December 4, 2009 Author Report Share Posted December 4, 2009 Nasao sam joj manu :( . Presao sam je upravo i to za nekih 10-ak h igranja :(. SAlim se malo... Igrica je i vise nego fantasticna, kraj ( kada prodje kredit's ) je highlight ! :) hehehe videcete o cemu se radi kada predjete :))ehehe.... Eh sto nema jos ovakvih igrica u danasnje vreme :( . Za sve fanove zanra pod obavezno !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts